Aceasta tanara nu a fost lasata sa urce in avion pentru ca era "indecenta". Cum era imbracata. FOTO

Ultima actualizare: 02-06-2016 07:01
pantaloni scurti

O tanara dansatoare a avut surpriza neplacuta pe aeoroport, cu putin timp inainte sa se urce in avion. Aceasta n-a fost lasata sa urce, desi isi cumparase bilet, pentru ca i s-a spus ca era imbracata indecent.

Femeia purta o pereche de pantaloni scurti, in dungi, o bluza si sosete lungi, pana la genunchi. Desi a calatorit fara probleme din New York spre Boston, la intoarcere situatia nu a fost asa usoara. Conform Daily Mail, Maggie a povestit ca nu i s-a permis sa urce in avion la intoarcere, desi venise in Boston cu aceeasi companie aeriana.

Cei de la aeroport i-au spus ca poarte pantaloni prea scurt si ca este imbracata indecent. Astfel, aceasta a pierdut avionul si a fost nevoita sa astepte urmatoarea cursa. Mai mult, femeia a trebuit sa isi cumpere haine noi si "adecvate" pentru a fi lasata sa urce in avion, dar compania a suportat costurile.

Aceasta spune ca desi i-au fost restituiti banii pe bilet, spune ca nu a primit scuze din partea personalului, ci doar a unuia dintre reprezentantii companiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO