O familie locuieste impreuna cu un urs de 140 de kilograme. Animalul se uita la televizor si sta la masa cu stapanii lui

Ultima actualizare: 02-06-2016 07:01
urs Rusia

O familie din Rusia sta la masa cu un urs de 140 de kilograme.
Si se joaca impreuna cu el de parca ar fi catelul familiei. Iar seara stau cu totii pe canapea si se uita la televizor.

Cei doi soti l-au crescut de cand era pui si avea trei luni. Acum ursul a implinit 23 de ani si pare sa se fi obisnuit cu regulile casei.

Stepan cantareste aproape 140 de kilograme. Iar cand se ridica pe labele din fatza, masoara 2 metri si 15 centimetri. Dar ursul e mai prietenos si mai sociabil decat un caine dresat. Uneori, seara, sta pe canapea si se uita la televizor alaturi de "parintii" lui adoptivi.

Insa, cel mai mult ii place sa se joace cu mingea. Si pare ca se si pricepe.

Doar simplul gand de a sta cu ditamai ursul la masa ar putea sa cam taie pofta de mancare multora. Nu este si cazul acestei familii. De fapt, Stepan ia doar o gustare - cateva fursecuri si lapte cu cereale - alaturi de Iuri si Svetlana.

Pentru a-i potoli foamea, ii pregatesc un meniu consistent - 25 de kilograme de peste, multe legume si oua.

Cei doi au adoptat ursul pe cand avea doar trei luni. L-au luat de la niste vanatori, care il gasisera in padure, flamand si speriat, dupa ce si-a pierdut mama naturala, probabil impuscata de braconieri. Intre timp, Stepan a implinit 23 de ani.

"Ii place compania oamenilor si nu e niciodata agresiv. Nu ne-a muscat nici macar in joaca", spun parintii adoptivi. Acestia au o proprietate cu mult teren, intr-o zona de munte. Asa ca nu s-a pus problema reclamatiilor din partea vecinilor. Nici autoritatile nu s-au amestecat, cel putin pana acum, in treburile acestei familii - bizare, dar fericite.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO