A sunat la pompieri pentru ca a pierdut cheia de la un lacat. Ce au descoperit acestia cand au ajuns la casa femeii

18-01-2016 15:14


lacat

O femeie a chemat pompierii din Padova cu o solicitare neobisnuita. "Buna ziua! Am pierdut cheia de la un lacat si nu reusesc sa il deschid" - cu aceasta fraza banala s-a adresat ea statiei de pompieri din orasul italian Padova (nord-est).

Crezand ca este vorba de o usa sau de un seif incuiat, pompierii au mers acasa la solicitanta, relateaza luni 20minutes.ch.
Femeia si-a scos puloverul, aratand pompierilor unde se afla celebrul lacat care ii facea probleme: pe centura sa de castitate. Nu se stie de cat timp purta femeia acel accesoriu stanjenitor, dar un lucru era clar: pierduse cheia lacatului, scrie Il Mattino di Padova.

Dupa cateva momente de stupoare, jena si rasete infundate, pompierii s-au pus pe treaba si au reusit sa deschida lacatul cu pricina. Dupa ce femeia si-a scos centura de castitate, ei s-au asigurat ca nu fusese victima vreunei violente, ca nimeni nu o fortase sa poarte centura sau ca nu fusese supusa la vreun joc erotic impotriva vointei ei. Nu se intamplase nimic din cele enumerate, femeia recunoscand ca fusese alegerea ei sa o poarte.

Povestea suprarealista a italiencei, care a avut loc miercurea trecuta, a provocat o avalansa de reactii in randul internautilor din regiune. Unii au ras de intamplare: "Numai Dumnezeu stie cat o fi ras cel care i-a scos obiectul stanjenitor!", a scris un internaut. Altii sunt insa preocupati de sanatatea fizica sau psihica a persoanei implicate: "Poate ca ii era teama sa nu fie violata. In mod sigur avea un motiv", a comentat o femeie. Unii internauti au facut chiar o paralela cu valul de agresiuni sexuale comise la Koln de Anul Nou.
 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO