„Aceeasi Christine, alte aventuri”, in premiera, la Pro Cinema!


Ultimul update: Miercuri 21 Martie 2012 21:58
Data publicarii: Miercuri 19 August 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Julia Louis-Dreyfus

Din 22 august, in fiecare seara, de la ora 21:00, Julia Louis-Dreyfus va fi gazda "Comediei in esenta tare", odata cu debutul serialului „Aceeasi Christine, alte aventuri” („The new adventures of old Christine”) difuzat in premiera de Pro Cinema.
 

Binecunoscuta datorita personajului Elaine Benes din „Seinfeld”, Julia Louis-Dreyfus a castigat un premiu Emmy si a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolul din „Aceeasi Christine, alte aventuri”, reusind astfel sa spulbere „blestemul Seinfeld” care, se spunea, ii urmareste pe protagonistii celebrului sitcom.

Creat de Kari Lizer (producator si scenarist al serialului „Will si Grace”), „Aceeasi Christine, alte aventuri” o are ca protagonista pe Julia Louis-Dreyfus in rolul lui Christine Campbell, o femeie proaspat divortata, care trebuie sa infrunte zilnic stresul legat atat de propria afacere, cat si acela de a avea in grija un copil. Richard (Clark Gregg), fostul sot al Christinei, este o alta sursa inepuizabila de tensiuni pentru aceasta. Caci, in ciuda faptului ca dupa divort au ramas buni prieteni, Richard are proasta inspiratie de a-si gasi o iubita (Emily Rutherfurd) genul „miss Popularitate” pe care sa o cheme tot Christine.

Sursa: Pro Cinema

VIDEO PROTVPLUS.RO