Salma Hayek, isterica, dupa ce un sarpe i-a trecut peste picioare! VIDEO

Ultima actualizare: 08-10-2012 09:26

Salma Hayek si-a pierdut orice urma de control in timpul unui interviu promotional pentru noul sau film Grown Ups. Asta, dupa ce prin preajma si-a facut aparitia un sarpe. Actrita s-a urcat pur si simplu pe scaunul vecin, tipand ingrozita.

Vedeta de 43 de ani a sarit ca arsa in timpul unei emisiuni difuzate de o televiziune americana. Actrita povestea, impreuna cu Maya Rudolph si Maria Bello, partenerele sale din pelicula “Grown Ups”, despre filmarile la noua productie.

La un moment dat, un piton a “jucat” mai mult decat reusit rolul musafirului nepoftit. S-a tarat prin fata celor trei vedete, provocandu-i Salmei o reactie de-a dreptul isterica.

“Doamne, Dumnezeule! Cineva sa faca ceva!”, a strigat una dintre actrite in momentul in care Salma s-a urcat pe scaunul vecin, ca sa ajunga cat mai departe de reptila buclucasa. 

 

Interesant este ca Salma Hayek nu a avut aceeasi reactive si in filmul “From Dusk Till Dawn”, atunci cand a dansat provocator cu un sarpe.


“Grown Ups” este un film despre un grup de prieteni care se reunesc de 4 Iulie, ziua Statelor Unite, la 20 de ani dupa terminarea liceului. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO