"Poker", cea mai noua productie semnata Sergiu Nicolaescu, gata de lansare!

07-04-2010 00:00


"Poker" este a doua comedie din cariera regizorului care miercuri a vizionat filmul alaturi de jurnalisti, actori si echipa de productie.

Un film diferit de tot ce a facut Sergiu Nicolaescu pana acum. Acesta este "Poker" la care a lucrat cu o parte dintre actorii pe care ii apreciaza de mult, dar si cu tinere sperante.

La capitolul debut este de semnalat prezenta lui Jojo care interpreteaza o basarabeanca, amanta de senator cu aspiratii sa ajunga nevasta.

Pentru Sergiu Nicolaescu, filmul Poker este un pariu pe care l-a facut cu sine insusi. Isi doreste ca in salile de cinema sa fie la fel de multi spectatori cum sunt la productiile straine.

Povestea filmului aduce in prim plan patru baieti care chiulesc de la scoala si incep sa-si petreaca timpul jucand poker. Cu trecerea anilor sunt tot mai seriosi si mai apropiati.

Ajunsi la maturitate, Claudiu, Titel, Horia si Marcel trec drept senatorul descurcaret, chirurgul cu relatii, mafiotul intreprinzator si arhitectul plin de bani. Cat sunt de convingatori aflati din 9 aprilie cand Poker intra in cinematografe.

Jojo se destainuie! Vorbeste in premiera despre scena nud din "Poker"

VIDEO PROTVPLUS.RO