Peste 1.300.000 de romani au urmarit primul episod din Aniela

Aniela

Aniela, primul serial romanesc de epoca, cel mai indraznet proiect Promance si cea mai scumpa productie realizata de aceasta companie a MediaPro Pictures, a fost lider de audienta luni, 14 septembrie.

In intervalul 20.30-22.47, in randul femeilor cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani, din mediul urban, Acasa a inregistrat cu povestea de iubire dintre Aniela si Radu o medie de rating de 6.3 puncte si o cota de piata de 19.1%. Minutul de aur pe acest target a fost de 8.6 puncte de rating si o cota de piata de 25.1%, inregistrat la ora 21.59.

La Aniela s-au uitat luni seara peste 1.300.000 de oameni de la nivelul intregii populatii.

Telespectatorii Acasa au ramas fideli personajelor din Aniela si, dupa terminarea primului episod, ei au urmarit in continuare transmisiunea in direct de la CinemaPro a Povestirilor de noapte. Emisiunea a fost si ea lider de audienta.

Lansarea primului serial romanesc de epoca, Aniela, de la CinemaPRO a fost un eveniment plin de culoare, emotie si bucurie. Actorii, echipa de productie, fanii, toti si-au dat intalnire pe covorul rosu, la lansarea celui mai ambitios proiect marca Promance, Aniela, serial ce va fi difuzat de luni pana vineri, de la 20.30, pe postul Acasa.

Citește și
Aniela
In "Aniela" a nins, desi afara erau 37 de grade Celsius!
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Primul sosit a fost Marin Moraru care, alaturi de sotia sa, a marturisit ca este foarte emotionat deoarece nu a vazut nimic din secventele pe care le filmase pana in acel moment. L-a urmat la scurt timp prietenul de o viata, Gheorghe Dinica, insotit si acesta de sotie. Timp de cateva minute cei doi si-au povestit intamplari de pe platourile de filmare, au ras si s-au declarat nerabdatori sa intre cat mai repede in sala.

Diana Dumitrescu, interpreta Polixeniei din Aniela, a venit la marea premiera alaturi de sotul ei, Ducu Ion, iar Laura Cosoi a stat toata seara alaturi de iubitul ei, Smiley, cel care a venit sa o sustina la debutul intr-un serial de epoca.

O aparitie pe covorul rosu a fost si Adela Popescu, alaturi de iubitul ei, Marius Kalmar. Adela a imbracat o rochie creatie personala si a fost asaltata de fani. Primirea si aplauzele la scena deschisa pe care le-a primit de la acestia au facut-o pe Adela sa lacrimeze. Printre cei care au venit sa o sustina la lansare pe Adela, interpreta rolului principal in primul serial romanesc de epoca, s-au aflat si tatal si mama actritei, sositi de la Susani pentru a fi alaturi de fiica lor.

La debutul proiectiei pe marele ecran, la CinemaPRO toata sala era plina. Actori, fani, membri ai echipei de productie, toti asteptau cu nerabdare sa inceapa filmul. In cele 2 ore in care Aniela a rulat, in paralel, pe micul si pe marele ecran, in sala de cinema s-a ras, s-a plans, s-a aplaudat indelung. La final, pe scena de la CinemaPRO a urcat intreaga distributie si echipa de productie. In aplauzele celor din sala, producatorul general al serialului si Managing Director Promance, Ruxandra Ion a multumit tuturor celor care au facut posibila realizarea unei premiere in televiziunea din Romania, difuzarea primului serial romanesc de epoca. Printre confetti, artificii si flori, actorii, cei mai multi cu lacrimi in ochi, s-au felicitat si s-au strans in brate.

Dupa proiectie, in foaierul de la CinemaPro toata lumea schimba impresii. "A fost minunat, timp de 2 ore cred ca nici nu am respirat de emotie. Mi-am dorit din toata inima sa reusesc sa o prezint celor de acasa pe Aniela, o fata sensibila cu un destin frant brusc. Sincer mi-au dat lacrimile la anumite secvente. Avem noroc cu o echipa de regizori extraordinari, cu 2 directori de imagine geniali, cu 2 designeri de costume foarte talentati si cu Oana Radu, cea care a creat decoruri de exceptie. Echipa care a muncit si continua sa munceasca la aceasta premiera merita toate aplauzele", declara Adela Popescu.

La fel de emotionata a fost si actrita Stela Popescu, cea care in Aniela ii da viata Coanei Chiva: "Am avut mari emotii si am strans pumnii cand a inceput filmul in sala. Aplauzele fanilor m-au facut sa cred in succesul acestei productii. Sper ca cei de acasa sa ramana alaturi de noi pentru ca aventura in lumea de la 1900 abia acum incepe", spune marea actrita.

Actrita Maia Morgenstern, a carei participare extraordinara in rolul Maicii Starete poate fi urmarita in aceasta seara, de la 20.30, Acasa, s-a numarat printre cei care au apreciat, la iesirea de sala, calitatea primului serial romanesc de epoca. "A fost o bucurie sa fiu invitata la aceasta sarbatoare a filmului. Ma impresioneaza acest regal de talent", spune actrita.

Mihai Petre, cel care alaturi de Adela Popescu va da viata primului cuplu de protagonisti ai productiei marca Promance, s-a numarat probabil printre cei mai emotionati participanti de la lansare: "Am avut emotii mai mari decat la multe dintre campionatele de dans la care am fost", a marturisit Mihai.

"Aniela", primul serial romanesc de epoca, va fi difuzat in continuare de luni pana vineri de la ora 20.30, Acasa si va surprinde cu povesti de iubire interzise si parfumul unei epoci stralucitoare.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Petrecere-surpriza pentru Nicoleta Luciu, pe platourile de la
Petrecere-surpriza pentru Nicoleta Luciu, pe platourile de la "Aniela"!

Nicoleta Luciu a avut parte, de ziua ei, de petreceri-surpriza extraordinare! Una dintre ele, pe platourile de la Buftea. Iubitul Nicoletei a "complotat" cu sora si colegii actritei, pentru ca totul sa iasa perfect.

In
In "Aniela" a nins, desi afara erau 37 de grade Celsius!

La temperaturi de 37°C, in mijlocul verii, s-a facut iarna pe Ulita Mare din Buftea si s-a recreat spiritul Anului Nou, in doar doua ore, pentru prologul primului serial romanesc de epoca "Aniela", difuzat din 14 septembrie, de la ora 20.

Vino la Marea Premiera a “Anielei” de la CinemaPro! SUPER CONCURS!
Vino la Marea Premiera a “Anielei” de la CinemaPro! SUPER CONCURS!

Intra pe pagina speciala de concurs http://concurs.acasatv.ro/, gaseste diferentele dintre cele doua fotografii si spune-ne cate ai descoperit!

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu afimă că nu crede că „fermierii români vopsesc puii”.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.