Pentru Laura Cosoi e importanta relatia din prezent, nu cele din trecut


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 19:52
Data publicarii: Vineri 16 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Laura Cosoi

Sinceritatea absoluta poate dauna unei relatii, asta afirma specialistii, care sfatuiesc partenerii dintr-un cuplu sa nu stea prea mult de vorba pe tema fostelor legaturi amoroase.

Laura Cosoi dezvaluie ce a discutat cu iubitul ei Smiley despre celelalte relatii pe care le-au avut in trecut in editia de sambata, 17 aprilie, a emisiunii Ce se intampla, doctore?.

Psihologii spun ca obiceiul de a vorbi despre fostele relatii nu duce decat la comparatii dureroase si la conflicte vesnice si tocmai de aceea partenerii ar trebui sa se concentreze pe ceea ce traiesc in prezent.

Nici alimentatia nu este neglijata in aceasta editie a emisiunii, iar echipa de la "Ce se intampla, doctore?" ia pestele la bani marunti. Oricat ar fi de recomandat, consumatorii trebuie sa tina cont de sfaturile nutritionistilor, care spun ca unii pesti pot fi daunatori daca fac parte din meniul zilnic. Spre exemplu, somonul, tonul si spada contin mercur si tocmai de aceea trebuie consumati cu moderatie.

Primavara a luat deja cu asalt fiecare cotlon al orasului, iar cei care nu stau in apropierea unui parc isi pot face singuri o oaza de verdeata chiar in propriul lor balcon. Sfaturi despre amenajarea unui astfel de loc verde cu doar 250 de lei, sambata, 17 aprilie, de la 10:00, in Ce se intampla, doctore?, prezentata de Oana Cuzino.

Sursa: CSID

VIDEO PROTVPLUS.RO