Patrick Swayze: Am crezut ca nimic nu ma poate invinge!

Ultima actualizare: 30-04-2012 02:41
Patrick Swayze

Actorul Patrick Swayze vorbeste despre cumplita lupta cu boala care il macina, cancerul de pancreas, si regretele pe care le are, in cartea " Patrick Swayze : One Last Dance", scrisa de Wendy Leigh, care va aparea marti, 12 mai.

Actorul povesteste ca a aflat de boala pe care o are, mult prea tarziu. La Revelionul din 2007, el a baut o cupa de sampanie, pe care a simtit-o ca pe o "cupa cu acid pusa pe o rana".

Apoi, Swayze si-a dat seama ca a slabit foarte mult, intr-un mod inexplicabil. Atunci a realizat ca ceva nu este in regula si a mers la medic.

Saptamanile in care a asteptat diagnosticul au fost ca "un cosmar din care nu m-am putut trezi", adauga artistul.

Swayze este convins ca dorinta de a se face bine l-a transformat intr-un supravietuitor.

Dupa ce a aflat cat mai are de trait, Swayze si-a gasit refugiul in munca. A filmat 12 episoade ale serialului "The Beast", refuzand sa apeleze la ajutorul calmantelor.

"Cel mai mare regret tine de stricaciunile corporale pe care le-am realizat de-a lungul anilor. Puteam sa fac orice din punct de vedere fizic si credeam ca sunt invincibil. Imi rupeam oasele in mod repetat, jucam fotbal, faceam gimanstica, imi jucam propriile cascadorii. Mi se par mici prostioare acum", a marturisit Swayze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO