Keanu Reeves si Charlize Theron se iubesc. Noul cuplu de la Hollywood

12-04-2011 08:42

Keanu Reeves si Charlize Theron

Anul trecut presa ii surprindea pe Keanu Reeves si Charlize Theron intr-un moment de tandrete in fata unui restaurant din Beverly Hills. La vremea respectiva cei doi au refuzat sa comenteze.

Acum insa sunt pregatiti sa-si faca publica povestea de iubire. Keanu Reeves si Charlize Theron au decis sa nu se mai ascunda.

Cei doi isi vor face debutul de indragostiti saptamanile care urmeaza, atunci cand se vor muta in Marea Britanie, unde Charlize va filma pentru drama „Prometheus”, iar Keanu pentru „47 Ronin”, a declarat o sursa.

E drept ca le-a luat cam mult pana sa se indragosteasca, daca e sa ne gandim ca au jucat impreuna incat 1997, in "Avocatul Diavolului", si au continuat in 2001 cu "Idila de noiembrie". In ambele pelicule, cei doi au dat viata unor povesti de iubire memorabile.

Idila de mai? Keanu Reeves si Charlize Theron, sarut fierbinte pe strada

Se pare ca Charlize s-a indragostit de Keanu anul trecut, dupa ce a pus capat relatiei cu Stuart Townsend.

In ceea ce il priveste pe Reeves, acesta a avut parte de o drama in viata personala cand, in 2001, iubita sa a murit intr-un accident rutier. In 2009 a mai avut o idila amoroasa cu Parker Posey, dar care nu a durat prea mult.

Citeste si:

Europa va disparea de pe Terra. Va fi inghitita de continentul african

FOTO. Monstru marin descoperit in Taiwan, semn prevestitor pentru tsunami?

Sursa: showbizspy.com


VIDEO PROTVPLUS.RO