Duel inedit la Dansez pentru tine.Toate cele patru perechi vor fi exclusiv la mana telespectatorilor

24-11-2011 18:21


Ne pregatim pentru o seara unica, la "Dansez pentru tine",
unde duelul va fi unul exploziv, nemaiintalnit, in cei 6 ani de emisiune.

Toate cele patru perechi ramase in concurs au fost condamnate si se vor lupta, cu sanse egale, pentru a ramane in competitie.

Saptamana trecuta, au obtinut 10 pe linie, pentru toate dansurile, asa ca maine, concurentii vor fi exclusiv la mana telespectatorilor.

Dupa acest anunt, pentru cele patru perechi a inceput "saptamana neagra".

De cand este in competitie, Pepe a renuntat la orice altceva. Vrea sa-i implineasca visul Andreei si pentru asta aproape ca s-a mutat in sala de repetitii.

Catrinel a primit cadou de ziua ei numai note de 10 si, in ciuda durerilor de glezna, danseaza cu Ionut chiar si 14 ore pe zi. Pentru a indulci antrenamente, ea le aduce baietilor prajituri in fiecare zi.

Asemeni muschetarilor: Jojo, Ionut si Bogdan au legat o prietenie puternica si muncesc neincetat pentru ca flacara visului lor sa nu se stinga.

Pentru Aylin si Ovidiu condamnarea nu este chiar atat de amara. Au mai patit-o, dar sunt constienti ca numai cu multa munca vor putea castiga voturile oamenilor.

Maine seara platoul emisiunii va fi invadat de personaje de toate nationalitatile, pentru ca unul dintre stiluri este folclor international.

Tot atunci, perechile vor prezenta si coregrafiile cu tema bal mascat.

Vor intra in ringul de dans si Adelina Chivu, dar si tinerii din trupa Lala Band, insa in scopuri umanitare.

Pana atunci, nu uitati sa votati la 1322 perechea preferata.

VIDEO PROTVPLUS.RO