VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 5-a. Ce farsa le-a facut un concurent juratilor: "M-am razgandit"

×
Codul embed a fost copiat

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. O noua editie Vocea Romaniei a inceput in forta, iar cortina, nu cea de la dus, ci Cortina Vocea Romaniei, a pregatit mai multe surprize.

Vocea a triumfat si de aceasta data, iar antrenorii au avut o sarcina grea. Cortina a vibrat pe ritmurile cantaretei Rihanna, iar doi frati gemeni i-au pus pe jurati intr-o ipostaza nemaiintalnita. In platou a ajuns si un criminalist, iar unul din concurenti a ajuns sa fie premiat chiar de Enrique Iglesias. Raluca si-a luat inima in dinti, chiar daca a facut parte dintr-o formatie celebra cu ani in urma, si a impresionat-o pe Loredana, iar un concurent care voia sa devina... trompeta, atunci cand era mic, a intrat acum pe mainile lui Smiley.

VOCEA ROMANIEI - LIVE TEXT

Ora 22:28 Inainte ca urmatorul concurent sa intre pe scena, Tudor Chirila a intrat in conflict cu un spectator. “Eu la teatru opresc spectacole. Mi s-a intamplat ca o doamna sa vorbeasca la telefon cu un contabil, in timp ce eu oprisem spectacolul”. Tudor a fost deranjat de faptul ca un grup de spectatori avea reactii cu privire la anumiti concurenti. “Lasa, vor fi cuminti”, a incercat Loredana sa calmeze spiritele.

Mitrea Radu, in varsta 21 de ani, a venit la Vocea Romaniei cu fratele lui geaman. Este student si isi castiga banii din postul de bucatar al unui hotel din Bucuresti. Pentru Radu, muzica si gatitul au acelasi efect. A vrut o chitara si a avut-o, dar nu a folosit-o niciodata. Din acest motiv, tatal lui i-a aruncat-o. Cu ganduri mai pasnice a venit sa isi insoteasca baiatul la Vocea Romaniei. Radu a interpretat piesa “I see fire”, si din start a intors doua scaune: Marius Moga si Tudor Chirila. “Imi place cum falsezi”, a explicat Tudor Chirila, spunand ca la un timbru special se poate ierta asa ceva. “Te vreau. Te simt rock”, i-a marturisit Tudor Chirila. Radu a ales sa mearga in concurs cu Marius Moga, dar fratele sau geaman a incercat sa le intinda antrenorilor o farsa spunand ca se razgandeste. "Sunteti gemeni?" sau "Fa-mi o poza cu ei doi!" sunt doar cateva dintre reactiile antrenorilor atunci cand au realizat ceea ce se intampla. 

Citește și
vocea romaniei
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 4-a a auditiilor pe nevazute. Trei concurenti au ridicat toti antrenorii in picioare
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

 

Ora 22:18 Acest concurent de la Vocea Romaniei vine pe scena direct din sectia de politie. Andrei Ceobanu este criminalist. “Legatura dintre munca si pasiunea mea nu exista”, recunoaste Andrei. Tot el spune ca muzica este pasiunea lui si canta de cand se stie. "Living next door to Alice" este alegerea lui pentru auditii. "Who the ... is Alice?", a completat Smiley. Din pacate, drumul lui Andrei se opreste aici. "Sper sa o gasesti pe ALice, sa nu fie ca Elodia", spune Loredana, care a facut o legatura cu meseria lui. "Dar daca vei veni la anul, vei fi criminal", a completat Loredana.  

Ora 22:04 Raluca Albu are 30 de ani, vine de la Timisoara, si poate spune ca este cantareata. A facut parte din formatia Funky DJs si a cantat in deschiderea concertului lui Scooter, de la Arenele Romane. "Daca voi castiga, mai mult de jumatate din bani ii voi da mamei”, a spus Raluca, povestind ca mama ei este plecata la munca in strainatate si are grija de niste batrani. “Sper ca la un moment sa nu mai faca asta”, a recunoscut Raluca, avand lacrimi in ochi. Loredana s-a intors inca de la primele note ale Ralucai din piesa “Crazy”, lucru care a si adus-o astfel in echipa ei.

Ora 21:56 Patricia Melinda Nini are 24 de ani si vrea sa aiba o cariera de succes in muzica, este ambitioasa si se lupta pentru ceea ce vrea. A facut o alegere curajoasa, piesa “I Try”, a lui Macy Gray, insa nu a reusit sa ii impresioneze pe antrenori. Ai un timbre foarte placut, dar alergi piesa, pentru ca o stii”, a spus Moga. "Eu parca am ascultat o electrocardiograma”, a recunoscut si Chirila.

Ora 21:45 Dragomir Comsin Gabriel preda muzica la 25 de ani. “Am un metru si o speranta, dar asta conteaza, pentru ca speranta moare ultima”. Tatal lui era DJ si de acolo a contactat “virusul” muzical. Canta de la patru ani, atunci cand a inceput sa ia si lectii de canto. A participat la un concurs organizat de Enrique Iglesias pe care l-a si castigat alaturi de alti doi colegi ai lui. Dintre 60 de participanti din toata lumea, cover-ul lor i-a atras cel mai mult atentia cantaretului international si asta le-a asigurat 10.000 de dolari. Cu piesa “Hello” a vrut sa ii salute pe cei patru antrenori. “Fata sau baiat?”, s-au intrebat toti cei patru antrenori atunci cand au auzit primele note luate de Cosmin. Marius Moga si Smiley au fost impresionati de prestatia lui si s-au intors. Smiley l-a recunoscut imediat dupa nume, dar si dupa faptul ca a facut parte din “Scoala Vedetelor”. Cosmin merge mai departe cu Smiley.

Ora 21:32 “Am simtit ca cineva zbiara la mine. In spate era Xena care ne canta despre Christina Aguilera”, a spus Marius Moga despre Lacatus Lavinia Ioana. La 20 de ani a crezut in forta interpretarii, dar nu a reusit sa ii convinga si pe antrenori. Impresarul muzical Radu Groza, in schimb, spune ca e “o voce foarte buna”. Din pacate nici la cea de-a patra incercare la Vocea Romaniei, piesa "Ain't no other man" nu a reusit sa ii asigure un loc in echipa unui antrenor. "Nu am inteles nimic din piesa asta", a recunoscut Smiley la final.

Ora 21:27 Ruben este din Aiud si este anul I la Facultatea de Muzica din Cluj. Talentul il mosteneste din familie, pentru ca atat fratii cat si parintii canta. Ruben face parte din corul bisericii, acolo unde canta la pian si chitara. Piesa “You are so beautiful” i-a asigurat lui Ruben un loc in echipa lui Tudor Chirila, singurul antrenor care s-a intors. "Are ceva in comun cu Chirila", a spus Loredana.

Ora 21:21 Corina Tudosan a terminat facultatea de jurnalism in aceasta vara si era fanul emisiunii dinainte ca formatul sa ajunga si in Romania. Si-a dat seama ca ii place sa cante cand era la gradinita, nu a fost insa si raspunsul celor din jur. “Muzica m-a ajutat sa trec peste multe lucruri. Muzica pentru mine e un tatuaj”. A descries calatoria ei prin viata cu ajutorul melodiei “Derniere Danse”. "Ai cantat prea mult intr-o zona grava si nu am putut sa iti vedem stralucirea vocei", a explicat Loredana. Din pacate drumul la Vocea Romaniei pentru Corina s-a oprit aici.

Ora 21:04 Din spatele cortinei de la Vocea Romaniei s-a auzit de aceasta data melodia “Umbrella”, din repertoriul cantaretei Rihanna. “Sunt miniona, blonda, am un pierce in buza si doua tatuaje”, s-a descris concurenta din spatele cortinei. Eliza este din Bucuresti si nu i-a fost frica sa se joace cu vocea si sa improvizeze. Mai departe in concurs va merge alaturi de Marius Moga.

Ora 20:58 Sarbu Victor, din Republica Moldova, face kickbox si spune ca asta l-a ajutat in perfectionarea tehnicii respiratiei. Prietenii spun ca poate sa cante si in vis, fara sa isi dea seama. “Sex Bomb” este piesa pe care a ales-o pentru antrenori. "M-ai bombardat", a spus Loredana, dar i s-a parut ca vocea lui suna mai matur decat in realitate. Din pacate pentru Victor, nu a fost sa fie de aceasta data, dar este hotarat sa incerce din nou, la anul. 

Ora 20:54 Ionita Bianca Alexandra, 16 ani, din Dambovita, dar invata la Colegiul National “Mihai Viteazul”, din Ploiesti. La patru ani, parintii au indrumat-o catre muzica. Este cea mai mica din concurs, dar asta nu o descurajeaza. Isi doreste sa intoarca macar un scaun. Bianca a cantat melodia “Hot Stuff”. "La 16 ani cantand Hot Stuff, Loredana trebuie sa te invete despre ce este vorba”, a spus Smiley la final. Bianca va face parte din echipa Loredanei, antrenoarea fiind singura care a intors scaunul.

Ora 20:48 Stela Botez are 24 de ani si vine din Chisinau, Republica Moldova si a ales pentru auditiile de la Vocea Romaniei melodia “Hora din Moldova”. Din pacate pentru Stela, momentul ei nu i-a inspirat pe niciunul dintre cei patru antrenori. "Pacat", a spus Tudor Chirila atunci cand a auzit-o pe Stela cantand in afara concursului o doina. "In piesa pe care ai cantat-o cu trupa nu am putut sa iti descoperim tot acest talent. Dar cu siguranta trebuie sa vii la anul", a explicat Loredana la final.

Ora 20:30 A inceput editia a 5-a a emisiunii Vocea Romaniei. Primul concurent din aceasta seara este Andrei Balaceanu, in varsta de 28 ani, din Bacau. In prezent este consilier de vanzari. Cand era mic vroia sa se faca trompeta. Singura conditie pentru ca parintii sa il dea la muzica a fost sa fie cel mai bun. A fost profesor de trompeta in trei licee din tara, dar a beneficiat de toata sustinerea parintilor. "Save the last dance for me", melodia interpretata in aceasta seara a intors toate cele patru scaune. Toti cei patru antrenori s-au luptat pentru glasul lui Andrei. "Ai un timbru extrem, extrem de special. S-a transformat sala", a spus Loredana atunci cand l-a auzit pe Andrei cantand. Andrei a ales sa mearga mai departe in competitie in echipa alaturi de Smiley. 

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Fenomenul Vocea Romaniei depaseste ecranul televizorului. Orice roman poate incerca experienta Vocea descarcand aplicatia “Fii Antrenor” din App store si Google Play.

VOCEA ROMANIEI – Doar Vocea conteaza! In fiecare vineri de la 20:30, la PRO TV!

Articol recomandat de sport.ro
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Citește și...
Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon. Cati romani s-au uitat la show in minutul de aur
Vocea Romaniei, cea mai mare audienta din acest sezon. Cati romani s-au uitat la show in minutul de aur

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Inca o seara in care surprizele s-au tinut lant si au tinut in fata televizoarelor pe intreg parcursul emisiunii peste 2 milioane de oameni care au fost martorii unor momente exceptionale.

VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 4-a a auditiilor pe nevazute. Trei concurenti au ridicat toti antrenorii in picioare
VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 4-a a auditiilor pe nevazute. Trei concurenti au ridicat toti antrenorii in picioare

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. 13 concurenti au cantat din suflet vineri seara la Vocea Romaniei, insa doar 8 dintre ei i-au convins pe jurati ca merita sa ramana in competitie.

Concurentii Loredanei de la Vocea Romaniei vor beneficia de o tehnica vocala completa. Secretul ei e confirmat si de medici
Concurentii Loredanei de la Vocea Romaniei vor beneficia de o tehnica vocala completa. Secretul ei e confirmat si de medici

A inceput "Vocea Romaniei" si putem spune, fara a gresi, ca suntem in fata celui mai tare sezon de pana acum. Noi am intrat in culisele show-ului unde Loredana ne-a explicat ce presupune o tehnica vocala perfecta!

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a informat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE
Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE).