Multi au fost, putini au ramas la MasterChef. A 2-a runda de probe eliminatorii le-a adus concurentilor o MARE surpriza

08-10-2014 07:56


Multi au fost ... insa putini au reusit sa ramana in concurs! 24 de aspiranti la titlul de MasterChef si-au aratat marti seara indemanarea, priceperea si pasiunea in gatit, in cea de-a 6-a editie.

Ei au fost cei care, la finalul celor trei probe eliminatorii au reusit sa ii convinga pe chefi ca locul lor este in bucataria Masterchef. A doua runda de probe eliminatorii le-a adus concurentilor o mare surpriza. Ca sa se convinga ca au cunostinte intr-ale gatitului, chefii i-au supus pe participanti la prima proba contra cronometru: cea a gratarului.

Chef Patritzia: "Noi nu vrem o simpla carne fripta, ci o farfurie complexa, cu tot cu garnitura, care sa ne arate creativitate si tehnica voastra".

Concurentii au avut la dispozitie o varietate de carnuri pe care sa le pregateasca la gratar si au fost nevoiti sa faca totul in 75 de minute.

Cativa dintre concurenti au intampinat probleme serioase cand a venit vorba de..incins gratarul.

Concurenta: "Am tot sperat sa fie cineva de la tehnic sa ne aprinda gratarul. Nu ma asteptam sa trebuiasca sa ni-l aprindem chiar noi. Focul ala nu se aprinde deloc"

Iar acest lucru a atras imediat atentia chefilor, care i-au taxat aspru pentru greseli. la finalul probei, 9 concurenti au parasit concursul. Tensiunea acumulata si dorinta arzatoare de a merge mai departe si-au spus cuvantul in cea de-a doua proba eliminatorie. Concurentii ramasi s-au impartit pe echipe si au avut de facut un preparat care sa ii impresioneze pe chefi.

Altii insa s-au trezit ca nu stiu ce preparat s-au hotarat sa faca. Luati la intrebari de chef Patritzia, concurentii s-au balbait. Intr-un final, la votul chefilor, emotiile au pus stapanire pe concurenti. Unul dintre cei mai de temuti barbati din concurs a plans mai rau ca o femeie cand a auzit ca unul dintre coechipierii lui paraseste competitia. 12 concurenti au ajuns apoi la testul sub presiune, iar decizia chefilor i-a lasat cu gura cascata.

Saptamana viitoare, luni, la 20.30 pe PRO TV, vom afla care sunt cei sase concurenti din cei 12 care vor reusi sa ocupe ultimele locuri in bucataria Masterchef.

VIDEO PROTVPLUS.RO