Videoclipul vazut de aproape 20 de milioane de ori intr-o singura zi. Ce artista a reusit aceasta performanta


Ultimul update: Marti 26 August 2014 07:04
Data publicarii: Sambata 23 August 2014 16:25
Categorie: Stiri Mondene
Nicki Minaj

Videoclipul "Anaconda", al cantaretei americane de rap Nicki Minaj, a devenit cel mai vizualizat clip in 24 de ore de la lansarea sa pe platforma Vevo, principalul furnizor de continut al YouTube, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Noul videoclip al cantaretei Nicki Minaj a atras un numar de 19,6 milioane de vizualizari in doar 24 de ore de la lansarea sa pe Vevo.

Astfel, "Anaconda" a depasit precedentul record - 19,3 milioane de vizualizari - stabilit in prima zi de la lansare de videoclipul piesei "Wrecking Ball", interpretata de cantareata Miley Cyrus.

Din 19 august, cand a fost lansat, videoclipul "Anaconda" a fost vizualizat de peste 48,3 milioane de ori.

Vevo, o platforma detinuta de Universal Music Group si Sony Music Entertainment, este principalul furnizor de continut al site-ului de partajare de fisiere video YouTube.

Nicki Minaj, in varsta de 31 de ani, este o cantareata americana de rap, hip-hop si R&B, nascuta in Trinidad-Tobago. Adepta a unui stil vestimentar spectaculos, in care abunda perucile fosforescente, artista americana si-a lansat albumul de debut, "Pink Friday", in 2010, care a reusit sa ajunga pe primul loc in topul Billboard 200. Gratie acelui album, Nicki Minaj a devenit prima cantareata din istorie care a avut sapte single-uri in Billboard Hot 100.

Supranumita "Regina hip-hop" de revista Rolling Stone si "cea mai influenta cantareata de rap din toate timpurile" de The New York Times, Nicki Minaj a lansat un nou album de succes, "Pink Friday: Roman Reloaded", in 2012, si isi va lansa cel de-al treilea album de studio, "The Pink Print", in 2014.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO