Un raspuns a costat-o coroana de Miss America


Ultimul update: Joi 23 August 2012 12:29
Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Este vorba despre Miss California, ocupanta locului al doilea in cadrul concursului Miss America. Aceasta sustine ca a pierdut din cauza unei intrebari privind casatoriile intre persoane de acelasi sex.


Raspunsul dat de Carrie Prejean a creat o adevarata controversa in Statele Unite. "In tara si in familia mea cred ca o casatorie ar trebui sa aiba loc intre un barbat si o femeie", a spus Miss California.

Tanara a ezitat putin inainte de a raspunde si, desi o parte din public a aplaudat-o, au existat numeroase persoane care au huiduit-o. Nici juriul nu s-a aratat impresionat de perspectiva tinerei asupra acestui subiect delicat: "A dat cel mai prost raspuns din istoria concursului", a declarat Perez Hilton, membru al juriului.

Titlul de Miss America a mers, intr-un final, la participanta din Carolina de Nord.

Daca e sa ne luam dupa tabloidele americane, care au inceput sa o urmareasca pe Carrie Prejean, alias Miss California, aceasta ar avea o relatie mai mult decat apropiata cu campionul de natatie Michael Phelps. Chiar bunica fetei a declarat ca, de fiecare data cand vine in oras, Michael o scoate pe Carrie la meciuri de baseball, la restaurant sau la club.

VIDEO PROTVPLUS.RO