Un nou serial in care vedete vor fi membrii LaLa Band. Trupa va pleca si in al patrulea turneu


Ultimul update: Vineri 13 Septembrie 2013 06:59
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2013 19:39
Categorie: Stiri Mondene
Lala Band

Membrii trupei LaLa Band s-au intors pe platourile de filmare din Buftea pentru un nou proiect.

Povestea tinerilor din "Pariu cu viata" continua intr-un nou serial, iar surprizele pentru fani nu se opresc aici. Luna aceasta, tinerii artisti pornesc in al patrulea turneu national: "LaLa Love Forever!".

Entuziasti, plini de energie si cu multa putere de munca! Asa i-am gasit pe membrii trupei LaLa Band, dupa o binemeritata vacanta, pe platourile MediaPro din Buftea, in prima zi de filmare pentru un nou proiect. Este vorba despre un serial derivat din "Pariu cu viata".

"N-a fost deloc usor sa nu ne mai aflam aici, pe platourile de filmare, fiindca ne simtim ca acasa. In aceasta vacanta am avut cateva concerte cu LalaBand, deci am reusit sa mai resimtim putin din energia si dragostea lor. Plus ca ne intalnim cu ei in fiecare zi pe strada, in mall, in magazine, peste tot, deci suntem in contact permanent", au spus Alina si Dorian.

"Lala este nu un fenomen, ci un lucru care vrea sa-si puna amprenta in muzica si sa schimbe ceva, aducand energia asta tinereasca pe care noi o avem", au comentat si Cristina si Vlad.

"Suntem foarte bucurosi ca incepem acest proiect, speram sa aiba mult succes si cu trupa nu ne oprim. O sa mergem mai departe, o sa lansam un nou single in aceasta toamna si incepem un nou turneu national, Lala Love Forever", spun si Sore si Rapha.

Fanii prezenti la concerte vor putea asculta piese deja consacrate, dar si melodii in prima auditie din noul proiect al trupei. Pana atunci insa, LaLa Band va sustine doua spectacole de exceptie.
 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO