Un documentar despre Hillary Clinton si "Batman vs Superman" au primit "Zmeura de Aur". "Sa fiu selectat e absolut fantastic"

Dată publicare: 26-02-2017 09:37
Dată actualizare: 01-03-2017 07:29


In ajunul Oscarurilor au fost decernate cele mai nedorite trofee de la Hollywood.

Un documentar despre Hillary Clinton si filmul cu supereroi "Batman vs Superman" si-au impartit frateste premiile "Zmeura de Aur".

Anunturile s-au facut, pentru prima oara, online, fara a fi organizata o ceremonie in toata regula, cum s-a intamplat in trecut.

"Categoria 'Cel mai prost film''. Cine a castigat asadar premiul cel mare? Un film caracterizat de IndieWire.com ca fiind o rusine pentru republicani, americani si, ce mai, toata omenirea: "Hillary's America: The Secret History of the Democratic Party."

Trofeul suprem a ajuns la documentarul critic la adresa candidatei democrate in alegerile prezidentiale - Hillary Clinton.

"Cand Hillary Clinton a fost Secretar de stat, familia Clinton a primit sute de milioane de dolari de la diverse entitati straine."

Realizatorul documentarului, comentator conservator si autor de bestselleruri, a primit si el doua trofee: pentru regie si la categoria "cel mai prost actor", pentru rolul de narator.

Zmeura pentru cea mai proasta actrita a ajuns la Rebekah Turner, care o interpreteaza pe Hillary Clinton in acest film.

Regizorul a reactionat si a transmis un mesaj de multumire, condimentat cu ironii.

Dinesh D'Souza, regizor: "Sa fiu selectat de voi este ceva absolut fantastic. Publicul meu adora faptul ca voi ma urati. Va multumesc."

In plus, s-a aratat convins ca nedoritele premii reprezinta razbunarea Hollywoodului pentru victoria lui Donald Trump.

Dinesh D'Souza, regizor: "Singurul motiv pentru care mi-ati acordat acest premiu este ca sunteti suparati ca a castigat Trump. Nu ati depasit momentul. Probabil nu o veti face niciodata."

"La categoria "cel mai prost scenariu", castigatorul este...Vin pelerinele rosii... "Batman v Superman: Dawn of justice."

Pelicula cu supereroi a mai primit alte trei trofee, printre care pentru cea mai proasta combinatie pe ecrane si cel mai prost actor in rol secundar.

Kristen Wiig, o apreciata actrita de comedie, s-a ales cu o Zmeura de aur la categoria rol secundar pentru partitura din Zoolander 2.

Premiul atribuit unui artist care a "castigat" in trecut Zmeura de Aur, dar care si-a imbunatatit performantele artistice, i-a revenit lui Mel Gibson, pentru drama de razboi "Hacksaw Ridge".
 


VIDEO PROTVPLUS.RO