Actorul de comedie Chris Rock pune capat unei casnicii de aproape 20 de ani. Anuntul a fost facut de sotia lui

Ultima actualizare: 01-01-2015 09:40
Chris Rock

Actorul american de comedie Chris Rock si sotia lui, Malaak Compton-Rock, au decis sa divorteze si sa puna astfel capat unei casnicii care a durat aproape 20 de ani.

"Dupa o indelungata perioada de gandire si peste 19 ani de casnicie, eu si Chris am decis sa mergem pe drumuri separate", a declarat Malaak Compton-Rock, potrivit Mediafax.

Chris Rock, cunoscut cel mai bine pentru scenele sale de comedie in care ironiza cu mult umor relatiile dintre persoanele de culoare si cele caucaziene, a aparut recent in "Top Five", un film pe care l-a scris si l-a regizat, lansat pe marile ecrane americane la inceputul lunii decembrie. Malaak Compton-Rock este fondatoarea Styleworks, o fundatie non-profit dedicata femeilor care decid sa revina in campul muncii si sa isi gaseasca din nou un loc de munca, dupa ce au trait o perioada din ajutorul social oferit de guvernul american.

Chris Rock si sotia lui au impreuna doua fiice, in varsta de 12, respectiv 10 ani, si locuiesc in Alpine, un oras din statul american New Jersey.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO