Topul planetar "Romanii cu talent". De la gemenele Indiggo, la Adrian Tutu

Ultima actualizare: 04-10-2012 02:46
talente

Ca romanii au talent se stie deja. L-au demonstrat si prin tari straine, ca sa stie tot americanul, englezul sau germanul ca ai nostri se pricep. Au reusit sa lase pe toata lumea cu gura-cascata, alteori s-au facut de ras, dar impresia e de neuitat.

Care dintre romani ti se pare cel mai talentat?

Povestea incepe hat-departe, in vremurile in care gemenele Indiggo isi pusesera in cap sa ingrozeasca America. Si au reusit, atunci cand s-au prezentat la preselectiile "America's Got Talent", acum doi ani si jumatate. Ar fi primit 10.000 de dolari pentru ca juriul sa le numeasca "gemenele lui Dracula".

 

Dar inimile romanilor si-au revenit si mii de compatrioti plecati prin tari straine sa isi castige existenta incepeau sa viseze alaturi de Costel Busuioc. Romanul, muncior in constructii, a participat in Spania la "Hijos de Babel" si a ajuns pana in finala.

Petruta Kupper, o romanca de 28 de ani care canta la nai, a uimit Germania intreaga la concursul "Supertalent". Nu a castigat premiul cel mare, dar s-a clasat pe locul trei. 

 

Inaintea Petrutei a fost insa Linda Teodosiu, care, tot in Germania, a ajuns pana in finala si a castigat o colaborare de 100.000 de euro cu firma Sony.

Si un pianist si-a incercat norocul la un concurs de afara. Bogdan Ota, care isi castiga existenta carand copiatoare in cadrul unei firme de echipamente electrice si electronice, a uimit la "Norvegia are talent". 

Cel mai recent inscris pe lista celor care au uimit Occidentul e Razy Gogonea, candidat la "Britain's Got Talent" cu un numar de contorsionism si dans, care i-a facut pe jurati sa spuna ca e Neo din "Matrix". 

In galeria eroilor talentati se afla si Adrian Tutu, cel care a castigat "Romanii au talent".

 

 

 

 

 

Care ti se pare cel mai talentat roman?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO