Tim Robbins, la Festivalul de Teatru din Sibiu, in calitate de regizor. Ce a scris actorul de Oscar pe Twitter despre Romania

Ultima actualizare: 20-06-2016 00:08

Carismaticul actor Tim Robbins, castigator al unui premiu Oscar, si foarte apreciat pentru rolul principal din "Inchisoarea ingerilor", este invitatul de seama al Festivalului International de Teatru din Sibiu.

 La noi a venit in calitate de regizor: a pus in scena o piesa care s-a jucat aseara cu mare succes la public. Fascinat de Sibiu, Tim Robbins a postat cateva comentarii, pe contul sau de Twitter. In curand, va ajunge la Bucuresti, unde piesa lui va avea trei reprezentatii la Teatrul de Comedie.

Tim Robbins a urmarit discret, din umbra, repetitiile pentru piesa "Visul unui nopti de vara", care s-a jucat joi la Sibiu. A ales un decor simplu, pentru ca si-a dorit ca actorii sa fie in centrul atentiei.

Tim Robbins, actor: "Cum faci sa creezi o padure fara efecte speciale? Noi am inceput cu trupurile actorilor si am continuat cu limbajul lui Shaekspeare."

Castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun rol secundar, in 2004, Tim Robbins este cunoscut pentru aparitiile memorabile din filme precum "Misterele Fluviului" si "Inchisoarea Ingerilor".

De aceasta data, a ocupat locul de pe scaunul regizorului. Si are si o explicatie pentru alegerea facuta.

Tim Robbins, actor: "Fac filme daca sunt bune, altfel prefer sa nu-mi pierd timpul. Mi-as dori sa am mai degraba un public de cinci sute de persoane in sala la un proiect de care sunt pasionat, decat sa fac un film in care nu cred si poate strange 1 milion de oameni."

Actorii care lucreaza cu el spun ca este foarte atent la detalii.

Sandra, actrita: "Este creativ, amuzant, nebun, muncitor.. Este un regizor exigent, intr-adevar."

Festivalului International de Teatru de la Sibiu a atras si multi straini. Printre ei, si fani ai lui Tim Robbins, incantati ca au ocazia sa il vada in realitate.

Barbat: "E un actor mare si carismatic. Sunt sigur ca sibienii se vor bucura de acest spectacol."

Chinezoaica: "E foarte emotionant ca o astfel de vedeta de cinema se afla aici!"

Chinezoaica: "E un gentleman. Imi place de el. Pare si foarte intelept."

Vineri, spectacolul regizat de Tim Robbins va fi pus din nou in scena. Iar sambata, actorul va primi o stea pe Aleea Celebritatilor din Sibiu. Apoi, impreuna cu echipa lui, Tim Robbins va ajunge la Bucuresti. La Teatrul de Comedie, piesa lui va avea trei reprezentatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO