Surpriza uriasa de la Vocea Romaniei. Ce vedeta a urcat pe scena si a cantat fara ca antrenorii sa banuiasca cine e

26-09-2015 13:40


Vocea Romaniei

Vineri seara, auditiile pe nevazute au continuat cu voci puternice care au impresionat antrenorii.

Unii dintre concurenti au venit plini de emotii, altii siguri pe ei si decisi sa mearga mai departe, iar cei mai multi dintre ei au reusit sa-si gaseasca un loc intr-una dintre cele patru echipe.

Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, a fost concurenta care i-a pus pe telespectatori in locul antrenorilor, iar toti au ascultat interpretarea ei fara sa vada cum arata, deoarece a cantat melodia Down on my knees din spatele cortinei. Impactul a fost foarte puternic in momentul in care antrenorii au vazut despre cine este vorba.

VEZI VIDEO AICI

Dupa trei ani de pauza in industria muzicala, Cristina a revenit pe scena Vocea Romaniei si a intors toate cele patru scaune. Antrenorii au incercat sa o convinga sa li se alature, dar Tudor a fost cel care a reusit in cele din urma. “A fost foarte multa volatilitate si versatilitate in vocea ta si mi-as dori sa exploatam impreuna chestia asta.”, a spus antrenorul.

Doar Vocea conteaza!

Cea de-a doua editie a noului sezon Vocea Romaniei s-a incheiat vineri seara in aplauzele publicului. Telespectatorii au urmarit un show desavarsit, reactii memorabile, concurenti cu voci de exceptie si lupta apriga a antrenorilor pentru acestia.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:46, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:58, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de romani.

A doua editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.7 puncte de rating si 27.7% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.2 puncte de rating si 16.9% share.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO