"Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Dorian a luptat cu mai multe fobii la proba "Teroare la telefon"

Ultima actualizare: 24-02-2015 07:01

Dorian a avut parte de "Teroare la telefon", vineri aseara, la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". A luptat cu mai multe fobii in acelasi timp si, in cele din urma, a reusit sa castige cinci portii de mancare.

Pentru cei 12 concurenti, a cincea zi petrecuta in jungla africana a fost una a surprizelor placute, de aceasta data. Ramasi fara fasole si orez, pentru ca au facut risipa, concurentii depind acum de ce castiga la provocarea junglei.

Dupa ce au mancat, cei 12 temerari au inceput sa cante. Dar, viata grea din salbaticie isi spune cuvantul, iar certurile apar din nimic. Gina si Catalin s-au certat pe felul in care sunt facute paturile

Dorian, votat de telespectatori prin SMS la 1264, a primit sarcina de face rost de mancare si a fost supus probei "Teroare la telefon". In cele din urma, a castigat cinci portii de mancare.

Apoi, toti s-au bucurat de un cadou - un aparat de fotografiat - si au facut o sedinta foto pentru calendarul celebritatilor din jungla africana.

La lupta zilnica pentru micile delicii au participat Mihai si Pacha Man. Din nefericire, nu au trecut probele si nu au primit nimic.

TELESPECTATORII SUNT SINGURII CARE POT DECIDE SOARTA CONCURENTILOR PRIN SMS SAU APEL LA 1264, TARIF 0,5 EURO, TVA INCLUS

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie.

La urmatoarea proba, "Invarte sticla", au fost trimisi patru concurenti.

Aventura continua la PRO TV, la 20.30. Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO