"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Lacrimi si zambete in a zecea zi din jungla africana

Ultima actualizare: 01-03-2015 07:07

A zecea zi din jungla africana a fost "condimentata" cu lacrimi, zambete si noutati. Concurentii de la reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" fac tot mai greu fata conditiilor vitrege, dar incearca din rasputeri sa reziste.

Pentru ca mancarea este una dintre cele mai mari probleme, la proba "Macarale, rad in soare" Dorian si Ruby s-au straduit si au reusit sa castige 5 stele.

De joi, insa, incep eliminarile, iar telespectatorii sunt cei care hotarasc cine pleaca acasa. Medicul a revenit in tabara din jungla sa o consulte din nou pe Luminita, care s-a simtit rau in urma cu doua zile. Si ceilalti concurenti sunt cu ochii pe ea.

Problemele au fost insa uitate cand au primit mancarea. Iar dupa ce si-au potolit foamea, a urmat programul artistic. In tabara de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" a ajuns si postasul. Concurentii au primit raspunsuri la scrisorile trimise in tara, iar emotiile i-au coplesit.

Pentru Dorian si Ruby, asa cum a hotarat publicul, a urmat proba junglei - "Macarale, rad in soare". Desi s-au straduit, au reusit sa castige doar cinci portii de mancare. Cei din tabara au spus ca au nevoie de usturoi, iar Mihai a fost provocat sa ia cate un articol vestimentar de la fiecare si sa le spele apoi hainele.

De joi incep eliminarile, iar unul dintre temerari a avut sansa sa se salveze. La proba pentru imunitate au participat doar patru - stabiliti in urma tragerii la sorti - Vladimir, Merisoreanu, Ruby, Gina. Elena Merisoreanu a abandonat inainte de a se da startul. Ceilalati trei au intrat in cutii, dar nu au fost singuri. In cele din urma, Vladimir a castigat imunitatea.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie. La proba junglei, "Taverna Terorii", au fost trimisi Dorian si Morosanu.

Vineri seara, de la 20.30, aventura continua la PRO TV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO