Dragobetele i-a emotionat pana la lacrimi pe concurentii de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Ce declaratii au facut

Ultima actualizare: 28-02-2015 07:13

Dragobetele, echivalentul romanesc al Sfantului Valentin, a ajuns pana in jungla, la show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

 Concurentii le-au scris mesaje emotionante celor care ii asteapta acasa si au fost rasplatiti cu un tort. Iar Dorian si Vladimir s-au aventurat in salbaticie ca sa castige portii de mancare.

Dragobetele a fost motiv de bucurie pentru cei 12 concurenti. S-au gandit la cei dragi pe care ii iubesc si le-au scris cateva cuvinte frumoase.

Desi are o imagine de dur si puternic, Morosanu ascunde si o latura sensibila. Scrisoarea lui i-a emotionat pe ceilalti concurenti. Momentul lor special a fost rasplatit cu o surpriza dulce.

Concurentii au avut parte si de o petrecere, iar fetele au primit produse de machiaj.

Insa ziua nu a fost una fericita pentru toti concurentii. Dupa 9 zile in jungla, Luminita, care este vegetariana, a cedat si a avut nevoie de un doctor.

Dorian și Vladimir s-au intors de la Provocarea junglei, "Atentie, se cade!", cu 4 portii de mancare, dupa o proba in care comunicarea a fost elementul cheie.

La "Comoara din cufar", Alina si Mihai au avut de facut calcule matematice. Alina s-a descurcat mai bine si a deschis repede cufarul. Inauntru, surpriza! Nu era mancare, cum se asteptau, ci apa plata si minerala, pe care au decis sa i-o ofere Luminitei.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie. Dorian si Ruby au fost votati sa participe astazi la Proba Junglei, numita "Macarale, rad in soare".

ProTV a fost si marti seara lider de audienta.

La nivelul publicului comercial, rating-ul si cota de piata au fost duble fata de cele ale urmatorului post clasat.

Miercuri seara, de la 20.30, aventura continua la ProTV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO