Stormy Daniels, detalii despre întâlnirea amoroasă cu Trump. L-a bătut cu o revistă la fund

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Stormy Daniels a făcut publice detaliile singurei întâlniri intime dintre ea şi preşedintele Trump, într-un interviu difuzat de televiziunea americană CBS.

Actriţa de filme pentru adulţi spune că a considerat scurta relaţie cu Trump "o afacere" şi că a fost ameninţată să nu spună nimic de un individ necunoscut. Frica a fost, de altfel, motivul pentru care a acceptat să semneze acordul de confidenţialitate cu avocatul lui Trump. Acum, încearcă să invalideze documentul în instanţă şi se consideră liberă să-şi spună povestea.

- Ai întreținut relații sexuale cu el?

- Da.

- Tu aveai 27, el avea 60. Te atrăgea fizic?

- Nu.

- Deloc?

- Deloc.

- Îți doreai să ai relații intime cu el?

- Nu. Dar nu l-am refuzat. Nu am spus nu. Nu sunt o victimă.

Stormy Daniels, pe numele sau adevarat Stephanie Clifford, actriţă in filmele pentru adulţi, a povestit că a avut o singură întâlnire amoroasă cu Donald Trump, în 2006, în timpul unui turneu de golf din California. La acea vreme, Melania doar ce îl născuse pe mezinul Trump, Barron.

Actriţa a povestit că a spart gheaţa dându-i în glumă lui Donald Trump o bătaie la fund cu o revistă care îl avea pe el pe copertă.

Din acel moment a devenit un alt om. Mi-a zis: "Eşti o femeie deosebită. Îmi aminteşti de fiica mea."

Stormy Daniels a recunoscut că a acceptat să se culce cu Trump, fiindcă acesta îi dăduse de înţeles că o să o invite în emisiunea lui, The Apprentice. În 2011, a vrut să dezvăluie detaliile întâlnirii cu Donald Trump unei reviste, însă a fost ameninţată şi s-a speriat.

Eram în parcare, mergeam la fitness cu fiica mea. Un tip a venit la mine şi mi-a zis: "Lasă-l în pace pe Trump. Nu povesti nimic." Apoi, s-a apleca, s-a uitat la fiica mea şi a zis: "Ce fetiţă frumoasă ai. Ar fi păcat să i se întâmple ceva rău mamei ei."

De frică, spune ea, nu s-a dus la poliţie. A rămas însă marcată de moment şi, povesteşte că, în 2016, când avocatul lui Trump i-a plătit 130 de mii de dolari ca să păstreze tăcerea, a acceptat fără discuţii.

Acum, însă, consideră că acordul legal pe care l-a semnat e nul, fiindcă nu are şi semnătura preşedintelui. Şi e dispusă să dea banii înapoi.

- Preşedintele se uită de obicei la "60 Minutes". Dacă ne-ar privi acum, ce i-ai spune?

- El ştie că spun adevărul.

Donald Trump a negat că a avut o aventură cu Stormy Daniels, iar avocaţii lui plănuiesc să îi ceară starletei daune de 20 de milioane de dolari, pentru încălcarea acordului. Aseară, la difuzarea interviului, a fost singur la Casa Albă, întrucât Melania a decis să rămână la reşedinţa lor din Florida.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO