Steven Seagal, acuzat de hărţuire sexuală de actriţa Julianna Margulies

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 05 Noiembrie 2017 14:17
Categorie: Entertainment
Steven Seagal

Actorul Steven Seagal a fost acuzat de hărţuire sexuală de actriţa Julianna Margulies, cunoscută pentru rolul din serialul ”Soţia perfectă/ The Good Wife”, care susţine că acesta a chemat-o în camera sa de hotel, unde era înarmat cu un pistol.

Julianna Margulies a vorbit, vineri, în cadrul emisiunii de radio ”Just Lenny”, difuzată de postul Sirius XM. Ea a povestit că a scăpat nevătămată de la acea întâlnire ”îngrozitoare” cu Steve Seagal, care a fost acuzat de hărţuire sexuală de mai multe femei.

Margulies, care la momentul incidentului avea 23 de ani, a fost convinsă să îl întâlnească pe actor seara, la o oră târzie, de o directoare de casting, care a insistat că Steve Seagal vrea să repete o scenă cu ea.

Julianna Margulies, care la acea vreme trăia în Brooklyn, susţine că iniţial a refuzat, spunând că nu are bani de taxi, dar directoarea de casting a insistat, spunând că va plăti ea.

Vladimir Putin i-a dat pasaportul rusesc actorului american Steven Seagal. Mesajul transmis de liderul de la Kremlin. VIDEO

Potrivit actriţei, când a ajuns la hotel, Steve Seagal era înarmat cu un pistol. ”Am ajuns la hotel şi ea nu era acolo. El era singur şi s-a asigurat că văd că are un pistol. Am ieşit de acolo nevătămată… Nu am fost violată. Nu ştiu cum am ieşit din acea cameră de hotel”, a spus Julianna Margulies.

Actriţa a adăugat că s-a simţit ”păcălită” de acea directoare de casting şi că a învăţat din acea experinţă să nu mai accepte să meargă neînsoţită la astfel de întâlniri.

”După acea experinţă cu Steven Seagal, care a fost îngrozitoare, am refuzat să îl întâlnesc pe Harvey Weinstein în camera lui de hotel”, a mai spus Julianna Margulies, precizând că o altă femeie i-a transmis invitaţia lui Weinstein, asigurând-o că va obţine o audiţie.

Într-o altă ocazie, potrivit actriţei, Harvey Weinstein a încercat să o ademenească în apartamentul său prin intermediul unei asistente, sub pretextul că vrea să discute despre un rol într-un film pentru care ea participase la o audiţie. Actriţa a menţionat că acea asistentă a încercat să evite să o însoţească la întâlnirea cu producătorul, care o aştepta îmbrăcat cu un halat de baie.

”Am văzut că erau lumânări aprinse în cameră şi era pregătită o cină pentru două persoane. Şi l-am văzut privind-o acuzator, iar pe ea cerându-i scuze din priviri, în sensul că nu m-a putut convinge să vin neînsoţită. Apoi s-a uitat la mine furios şi a trântit uşa, spunându-mi: «Am vrut să te felicit pentru audiţie». Sigur că nu am primit rolul”, a povestit Julianna Margulies.

Actriţa a spus că ar fi putut să accepte acea întâlnire cu Weinstein dacă nu ar fi învăţat din experienţa anterioară cu Seagal şi dacă nu ar fi avut stabilitate pe plan profesional la acea vreme.

De asemenea, actriţa a criticat femeile care ajută bărbaţii să abuzeze de influenţa lor.

Recentele acuzaţii de abuz sexual formulate la adresa lui Harvey Weinstein de actriţa Paz de la Huerta, care susţine că acesta a violat-o de două ori, ar putea duce la arestarea lui, au declarat pentru CNN surse apropiate investigaţiei. Mărturia ei se adaugă altor 93 de femei care au declarat că au fost hărţuite de producător. Dintre acestea, 14 spun că au fost violate de magnatul de la Hollywood.

Vineri, într-o conferinţă de presă, şeful detectivilor Poliţiei din New York, Robert Boyce, a apreciat drept credibil cazul actriţei Paz de la Huerta datorită capacităţii acesteia de a-şi aminti fiecare moment al agresiunii.

În afară de New York Police Department (NYPD), mai desfăşoară anchete în cazul Weinstein: Departamentul de poliţie din Los Angeles (LAPD), Beverly Hills PD şi Metropolitan Police din Londra (Scotland Yard).

Scandalul sexual izbucnit odată cu lansarea primelor acuzaţii la adresa lui Harvey Weinstein a luat amploare, acuzaţii similare fiindu-le aduse mai multor personalităţi precum regizorul James Toback, Kevin Spacey, Brett Ratner şi Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video, care a fost înlocuit în cadrul companiei.

Steven Seagal Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Julianna Margulies Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: News.ro

Actorul Steven Seagal, considerat

Actorul Steven Seagal, considerat "o amenintare la securitatea nationala". Ce tara i-a interzis accesul pana in 2022

Vladimir Putin i-a dat pasaportul rusesc actorului american Steven Seagal. Mesajul transmis de liderul de la Kremlin. VIDEO

Vladimir Putin i-a dat pasaportul rusesc actorului american Steven Seagal. Mesajul transmis de liderul de la Kremlin. VIDEO

Steven Seagal, la Jocurile mondiale ale nomazilor din Karghastan. Competitiile la care au luat parte barbatii

Steven Seagal, la Jocurile mondiale ale nomazilor din Karghastan. Competitiile la care au luat parte barbatii

meghan markle

Motivul pentru care Meghan Markle a râs cu poftă la prima apariție publică în calitate de Ducesă

Prima apariție publică după nuntă a Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Cine este fostul soţ al lui Meghan Markle. Imagini de la prima ei nuntă, din Jamaica

Trailer-ul filmului ”Mowgli”, viral pe internet. Noua versiune a Cărților Junglei va fi mult mai întunecată

Jet Li, de nerecunoscut la 55 de ani. Imaginea care îi îngrijorează pe fanii din toată lumea

A fost desemnată noua Miss SUA. Tânăra este originară din Nebraska

katy perry

Cântăreața Katy Perry critică rochia de mireasă purtată de Meghan Markle

Cine este tânăra care a şocat la nunta regală prin asemănarea izbitoare cu Lady Di

Cannes 2018. Actrița care a dezvăluit că a fost agresată sexual de Weinstein

Regizorul Luc Besson, acuzat de viol de o actriţă. Poliţia a deschis o anchetă

Cannes 2018. Kore-Eda Hirokazu câștigă Palme d'Or cu filmul Shoplifters

Nunta regală. Cum au ajuns miresele să poarte rochie albă în ziua nunții