Actor din "Seinfeld", obligat sa-si ceara scuze, dupa declaratiile scandaloase dintr-o emisiune

Ultima actualizare: 31-08-2012 11:46
Seinfeld

Celebru pentru rolul din serialul "Seinfeld", actorul Jason Alexander si-a cerut scuze pentru mai multe comentarii cu privire la cricket pe care le-a facut in emisiunea "The Late Late Show", moderata de Craig Ferguson.

Alexander, care l-a interpretat pe colericului George Constanza, a reusit sa enerveze o buna parte a telespectatorilor, dupa ce a afirmat despre cricket ca este un "sport gay" si ca terenul de cricket este "homosexual" si "deloc barbatesc".

"Stiti cum mi-am dat seama ca este un sport gay? Din cauza terenului. Este asa ciudat... nu este ca un teren barbatesc de baseball, este un teren britanic homosexual", a declarat starul in timpul emisiunii.

Jason Alexander si-a cerut scuze prin intermediul GLAAD, grup ce lupta impotriva defaimarii persoanelor gay, mentionand de asemenea ca nu intelege de ce declaratiile sale au fost considerate jignitoare.

"Problema este ca in ziua de azi, oamenii tineri ale caror comportamente, decizii sau atitudini nu sunt considerate 'destul de barbatesti' sau 'normale' sunt supuse tuturor felurilor de abuz verbal, fizic sau social. Ei sunt amenintati si injositi deoarece nu se potrivesc cu ideea grupului despre cum ar trebui un "barbat normal" sau o "femeie normala" sa arate, sa se poarte sau sa simta. Pentru aceste persoane am facut gluma, adaugand la aceasta premisa stereotipurile pe care astfel de oameni le indura zi de zi. Pot sa imi cer scuze si o fac. In comedie, sincronizarea este totul", s-a justificat actorul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO