Star de la Bollywood, externat după aproape o lună în care s-a luptat cu Covid-19

Ultima actualizare: 02-08-2020 17:25
Actriţă indiană Aishwarya Rai Bachchan, diagnosticată cu Covid-19, a fost spitalizată - 7
Getty

Actorul indian Amitabh Bachchan, unul dintre starurile de la Bollywood, a fost externat din spital, la aproape o lună după ce s-a infectat cu coronavirus.

Amitabh Bachchan a fost internat la 11 iulie, anunţul externării acestuia fiind făcut de fiul lui, actorul Abhishek Bachchan, care a fost de asemenea infectat și rămâne în continuare internat în spital.

„Tatăl meu, din fericire, a fost testat negativ la cel mai recent test Covid-19 şi a fost externat. De acum va fi acasă şi la odihnă. Vă mulţumesc pentru toate rugăciunile şi urările de bine”, a scris pe Twitter Abhishek Bachchan, care este căsătorit cu actrița Aishwarya Rai, infectată și ea cu coronavirus, scrie News.ro.

Aishwarya Rai Bachchan, externată după 10 zile de tratament

 

 

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan şi fiica ei de opt ani, Aaradhya, infectate cu COVID-19, s-au însănătoşit şi au părăsit după zece zile spitalul în care au fost internate, a anunţat pe Twitter soţul ei, actorul Abhishek Bachchan.

 

"Din fericire, Aishwarya şi Aaradhya au fost testate negativ pentru coronavirus şi au fost externate din spital. Acum vor merge acasă", a scris soțul ei pe Twitter, pe 27 iulie.

Amitabh Bachchan şi fiul său au fost testaţi pozitiv pe 11 iulie. Rai şi Aaradhya au fost testate pozitiv o zi mai târziu, însă au fost internate în spital abia pe 17 iulie, după ce au dezvoltat simptome.

Aishwarya Rai, 46 de ani, a jucat în numeroase filme produse la Bollywood şi Hollywood şi este ambasador al câtorva mărci internaţionale, precum L'Oreal. Soţul ei Abhishek, 44 de ani, a apărut în filme produse la Bollywood şi a jucat recent într-o serie care a fost lansată pe platforma de streaming Amazon, Prime Video.

India, care numără 1,3 miliarde de locuitori, a înregistrat peste 1,4 milioane de contagieri cu noul coronavirus, fiind a treia ţară din lume ca număr de cazuri, după Statele Unite şi Brazilia. În India au fost raportate până în prezent aproximativ 3.000 de decese de COVID-19.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO