Stallone, Arnold si Harrison Ford s-au plimbat cu doua tancuri si au blocat circulatia la Cannes. FOTO

Ultima actualizare: 21-05-2014 06:58

Actorii din The Expendables 3 au promovat intr-o maniera insolita filmul la Cannes, plimbandu-se cu doua tancuri si blocand astfel traficul rutier de pe Croazeta, potrivit hollywoodreporter.com.

Actorii Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer si Antonio Banderas, vedetele acestui film de actiune, au blocat traficul rutier de pe Croazeta, duminica dimineata, intrucat au ales sa se indrepte spre conferinta de presa de la Hotelul Carlton din Cannes la bordul a doua tancuri militare.

La aceasta actiune de promovare a filmului, care a semanat cu o cascadorie, au mai participat actorii Kellan Lutz, Victor Ortiz, Glen Powell, Randy Couture si Ronda Rousey. In schimb, renumitul Jet Li si Terry Crews au lipsit de la acest eveniment, din cauza unor obligatii profesionale. Evenimentul a atras numerosi fani care au filmat si au fotografiat "parada" celor doua tancuri militare si i-au salutat pe actorii din distributie cu strigate si fluieraturi apreciative.

Cele doua vehicule blindate au coborat apoi pe promenada de pe plaja, s-au intors dupa ce au ocolit Cazinoul din Cannes si apoi s-au oprit in fata Hotelului Carlton. Vedetele hollywoodiene au salutat la randul lor multimea de curiosi si au facut fotografii in timp ce se aflau pe tancuri.

Dupa ce au coborat de pe cele doua vehicule militare, actorii au pozat in fata hotelului, pe fatada caruia sunt afisate de mai multe zile postere si afise care promoveaza filmul "Eroi de sacrificiu 3".

Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3", al treilea film din serie, va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 22 august.

Primele doua filme din franciza cinematografica "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus impreuna pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de actiune din anii '80 si '90, au obtinut impreuna incasari de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

 

Sursa foto: Mediafax

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!