Spălătorul de vase cu voce de aur care a primit „Golden Buzz” la Românii au talent


Ultimul update: Sambata 08 Februarie 2020 13:51
Data publicarii: Sambata 08 Februarie 2020 13:49
Categorie: Stiri Mondene
Erno Varga

Vineri seara, Erno Varga a impresionat o țară întreagă cu momentul său pe scena Românii au talent, obținând primul Golden Buzz al sezonului din partea lui Andi Moisescu.

Erno Varga (31 de ani) este din Oradea, iar povestea sa de viață bate filmul. Acesta a fost mutat, până la 18 ani, din orfelinat în orfelinat, în mai multe județe, pentru că mama lui își schimba des domiciliul, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Complet marcat de necazurile și greutățile din centrul de plasament, Erno Varga s-a angajat ca spălător de vase la restaurantul unui hotel din Oradea și, de atunci, viața lui a început să se schimbe. Conform spuselor lui, proprietarul l-a motivat să fie un om mai bun.

Erno Varga s-a îndrăgostit prima dată de muzică când a ascultat operă. Aceasta cântă la pian, cântă și cu vocea, deși nu are studii de specialitate.

Acum ceva vreme, Erno Varga a devenit viral pe internet după ce un turist l-a filmat într-un parc din Oradea în timp ce, îmbrăcat în tricou, pantaloni scurți și șlapi, cânta la o pianină și cu vocea. În mai puțin de o lună, clipul ajuns pe Internet a strâns peste 650 de mii de vizualizări.

”Am împrumutat de la colega mea vestita piele de găină. Trebuie să mergi exact acolo unde meriți”, a spus Andi Moisescu, la finalul momentul și înainte să-i dea lui Erno Varga accesul direct în semifinale, apăsând pe Golden Buzz.

Sursa: Pro TV

”Românii au talent”, lider de audiență. Un japonez a rămas complet fără haine pe scenă
Românii au talent. Un copil de 4 ani din Chișinău a ridicat toată sala în picioare
VIDEO PROTVPLUS.RO