Smiley face ultimele pregatiri pentru concertul de pe 1 iunie, la Arenele Romane: "N-am prea dormit, sufar de insomnii"

Ultima actualizare: 03-06-2016 07:02

Este o saptamana plina pentru Smiley. Indragitul artist face ultimele pregatiri pentru concertul pe care il va sustine pe 1 iunie la Arenele Romane, dar si pentru marea finala "Romanii au talent".

Smiley repeta zi lumina pentru a le aduce romanilor doua seri magice si le transmite sa se pregateasca pentru un "roller coaster emotional".

Mai in gluma, mai in serios, Smiley s-a mutat saptamana aceasta in studioul lui de inregistrari. Pregateste un concert live de exceptie pe 1 iunie, la Arenele Romane.

Smiley: "Muncim de ne sar ochii din cap. Eu n-am prea dormit in ultima perioada. Sufar de insomnii."

Smiley: "E un spectacol cu costume, dansatori, scenografie. e un concept intreg dezvoltat plecand de la piesa asta insomnii. Trecem printr-o gramada de stari. va fi un roller coaster emotional."

Alaturi de Smiley vor urca pe scena bunii lui prieteni Alex Velea, Don Baxter, Cabron, DOC si Fely Donose.

Smiley: "E al doilea an in care facem concertul asta pe 1 iunie pentru ca noi avem mesajul asta catre oameni: sa-si pastreze copilaria, sa-si pastreze inocenta copilului."

In paralel, Smiley se pregateste si pentru finala celui de-al saselea sezon "Romanii au talent".

Smiley: "Pe 2 iunie merg la repetitii pentru finala. Va fi o finala grea, greu de ales, stim ce numere s-au calificat, dar va fi foarte misto".

Asadar, pe 3 iunie, de la ora 20:30, va invitam sa urmariti un spectacol memorabil la PRO TV si sa decideti cine este cel mai talentat roman.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO