Sharon Stone îl va ajuta pe Joe Biden în lupta anti-cornavirus. Cum a dobândit experiență actrița

Ultima actualizare: 25-11-2020 14:25
sharon stone
Getty

Actrița Sharon Stone a anunțat că i s-a alăturat lui Joe Biden, în echipa sa de tranziție. Sharon Stone s-a implicat în campanii anti-Sida, și spune că își poate folosi experiența și în lupta contra COVID.

„Sunt în echipa de tranziţie a lui Biden şi dacă preşedintele sau vicepreşedintele Harris îmi va cere să lucrez pentru bolnavii infecţioşi, aş accepta şi aş folosi experienţa acumulată de-a lungul vieţii pentru acest subiect", a declarat într-un interviu acordat jurnalistului Billy Bush pe postul american Extra, potrivit news.ro.

Sharon Stone, în vârstă de 62 de ani, este ambasadoare a luptei contra SIDA de multă vreme și a vorbit de implicarea ei în combaterea infecției coronavirusului în alt context: cel de-al treilea „act” din viața ei.

„Acum când încep al treilea act din viaţa mea, vreau să fiu mai productivă şi mai utilă", a mai spus actrița.

Ea va primi săptămâna aceasta, în cadrul evenimentului Research in Action Awards 2020 un premiu pentru acest angajament. Şi epidemiologul Anthony Fauci, cu care ea colaborează, va fi recompensat la aceeaşi ceremonie pentru activitatea sa.

„Asta mă face foarte mândră şi lucrez de mult timp cu dr. Fauci. Am lucrat pentru mai multe lucruri, foarte diferite de Covid. Este un om incredibil. Nivelul său de compasiune, de empatie şi de înţelegere este extraordinar" a mai spus actrița.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO