Scandal intre Johnny Depp si fosti manageri. Actorul e acuzat ca ar spune replicile in filme datorita unui dispozitiv audio

Ultima actualizare: 06-05-2017 07:23
Johnny Depp

Fostii manageri ai actorului Johnny Depp au declarat ca starul hollywoodian rosteste replicile din filme abia dupa ce acestea ii sunt transmise de un asistent prin intermediul unui dispozitiv auditiv, pentru ca el sa nu mai fie nevoit sa le memoreze.

Potrivit presei americane, citata de BBC si preluata de News.ro, informatia provine dintr-o serie de documente depuse in instanta, in cadrul unui proces intre starul hollywoodian si fostii manageri ai lui.

Actorul i-a dat in judecata pentru administrarea defectuoasa a banilor lui, iar fostii manageri au demarat la randul lor un proces impotriva sa.

Printre afirmatiile fostilor manageri se afla si o dezvaluire referitoare la cheltuielile facute de Johnny Depp, care ar plati sute de mii de dolari unui inginer de sunet care ii citeste replicile din filme, pe platourile de filmare, tranmitandu-i-le printr-un dispozitiv auditiv.

Actorul ar fi folosit aceasta metoda ”timp de multi ani pentru a i se citi replicile in timpul filmarilor”, potrivit unui document dezvaluit, luni, in cadrul acelui proces.

Depp a instatat ca inginerul lui de sunet sa fie mentinut pe statul de plata anual, pentru ca el sa nu mai fie nevoit sa memoreze replicile”, se afirma in acel document redactat de avocatul Michael Kump, in numele managerilor Joel si Robert Mandel de la compania de management si impresariat artistic The Management Group.

Detalii despre actele dezvaluite in acest proces au fost preluate de numeroase publicatii prestigioase din Statele Unite, precum Variety, The Hollywood Reporter, Deadline si The New York Post.

Avocatul actorului Johnny Depp a spus ca aceste afirmatii sunt ”aberante”.

Reprezentantii The Management Group (TMG) spun ca starul hollywoodian sufera de ”sindromul cheltuielilor compulsive” si are nevoie de o ”examinare mintala”.

Actorul american Johnny Depp a declarat ca problemele sale financiare au fost cauzate de fostii lui manageri, nu de stilul de viata pe care l-a adoptat in ultimii ani, care a fost marcat de cheltuieli extravagante.

Johnny Depp a dat in judecata in luna ianuarie compania de management artistic The Management Group, pe care a acuzat-o de frauda si neglijenta si de la care solicita daune de 25 de milioane de dolari.

Compania The Management Group l-a dat la randul ei in judecata pe starul hollywoodian, atribuind problemele financiare ale acestuia unui stil de viata extravagant, marcat de cheltuieli de 2 milioane de dolari pe luna.

Johnny Depp, in varsta de 53 de ani, mai spune ca felul in care The Management Group i-a administrat afacerile l-a facut sa acumuleze datorii de 40 de milioane de dolari.

De asemenea, starul a acuzat aceasta firma din Los Angeles, condusa de fratii Joel si Rob Mandel, ca nu i-a platit taxele la timp si ca a contractat in numele lui imprumuturi cu dobanzi ridicate.

In schimb, reprezentantii companiei afirma ca fostul lor client ”a refuzat sa traiasca in concordanta cu mijloacele sale financiare, in pofida unor avertismente repetate in legatura cu situatia sa financiara”.

Ei afirma ca actorul a cheltuit 3 milioane de dolari pentru a trimite in spatiu cenusa lui Hunter S. Thompson cu ajutorul unui tun extrem de puternic. Starul american a vorbit el insusi despre acel demers si a spus ca initiativa l-a costat 5 milioane de dolari.

Johnny Depp, nascut pe 9 iunie 1963, este un actor, producator si muzician american, care a devenit cunoscut la inceputul anilor 1980 gratie serialului de televiziune ”21 Jump Street”.

El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele in care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat incasari de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Starul american a primit trei nominalizari la Oscar, trei nominalizari la premiile BAFTA si a castigat un Glob de Aur.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO