Romanul care o imbraca pe Lady Gaga. Dinu Bodiciu a facut senzatie la Saptamana Modei din Londra

Ultima actualizare: 07-09-2012 21:18

Un timisorean de 30 ani este noua feblete a lui Lady Gaga. Dupa ce s-a imbracat in carne, becuri, perle, plase de pescuit si tinte, artista a ales o creatie a lui Dinu Bodiciu, pentru o aparitie la show-ul lui Jay Leno.

Romanul face acum senzatie la Saptamana Modei din Londra. E locul in care cei care sunt "cineva" in industrie pot desfiinta un aspirant cu o singura fraza, in timp ce sorb un pahar de sampanie, sau ii pot deschide brusc perspective catre cele mai mari case de moda din lume.

Lady Gaga by Dinu Bodiciu s-a prezentat la sediul NBC din New York, ca invitat central al lui Jay Leno. Nici nu intrase pe scena celui mai vizionat show din lume, ca tinuta artistei era deja comentata. Editorii de moda erau avizi sa afle cine este necunoscutul Dinu Bodiciu. Momentul l-a propulsat pe roman spre Saptamana Modei din Londra, ca invitat special.

Tracy Rose, fashion expert: "In mod clar as purta cateva piese, sunt chiar spectaculoase. Chiar sunt destul de purtabile majoritatea. Imi plac compleurile cu pantaloni".

Absolvent al Universitatii londoneze de moda, Dinu Bodiciu si-a castigat deja admiratia vedetei Lady Gaga, dar si a administratorilor Muzeului Victoria si Albert din Londra, unde si-a expus creatiile. Aceasta a fost prezentarea pe care i-au facut-o recent autorii ghidului London Fashion Week, celui care a fost desemnat cel mai influent absolvent din domeniu, pentru anului 2011.

Cea mai generoasa zona a pietei este cea a vedetelor. Se spune ca stilistii lui Lady Gaga au un buget de 15.000 de dolari pentru o singura aparitie publica.

Romanul Dinu Bodiciu ramane la Londra, promovat si de Institutul Cultural Roman, care a inteles ca designerul aduce si capital de imagine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO