ROMANII AU TALENT, sezonul 4, FINALA. Portret de castigator: Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si Workout

12-05-2014 19:40


Am intrat in saptamana marii finale de la "Romanii au talent". 15 concurenti, care s-au reinventat de fiecare data cand au pasit pe scena si au reusit sa uimeasca publicul si juriul, se pregatesc sa cucereasca titlul de "cel mai talentat roman".

Iar titlul vine odata cu marele premiu de 120.000 de euro.

In cursa au intrat si Andrei, baiatul cu chitara sa magica, trupa Workout si numarul lor de echilibristica, dar si fratii din trupa Los Hermanos Dinamita.

La doar 11 ani, Andrei Cerbu, un veritabil rock-star in devenire, a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu talentul sau. De fiecare data cand a pasit pe scena de la "Romanii au talent" a smuls ropote de aplauze atat de la public, cat si de la jurati, care s-au declarat fascinati de micul artist.

Talent fara limita au demonstrat ca au si cei doi frati din trupa Los Hermanos Dinamita. Le-a clocotit sangele in vene celor care i-au privit. Iar energia pe care au raspandit-o le-a asigurat celor doi frati un loc in finala.

Si cei de la trupa Workout, din Chisinau, sunt acum la un pas de marele premiu de 120.000 de euro. Drumul pana aici n-a fost usor pentru ei, pentru ca au trecut printr-un duel.

In finala "Romani au talent", care va fi difuzata vineri, de la ora 20:30, la PRO TV, se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro 15 romani talentati.

VIDEO PROTVPLUS.RO