Romanii au succes in Second Life. Castiga si cate 6.000 de dolari reali

Ultima actualizare: 20-10-2012 19:39

Care credeti ca poate fi una dintre culmile bunastarii? Sa faci bani cat se poate de reali intr-o lume imaginara. Cativa romani au inteles asta, iar acum au afaceri serioase in Second Life, jocul care a prins la adultii din toata lumea.

Daca sunt buni si mai ales harnici, ai nostri castiga pana la 6.000 de dolari reali din vanzarea de pantofi, haine sau mobila.

In Second Life, Crash este designer vestimentar. Are cateva magazine, cel mai mare de 32.000 de metri patrati, unde isi vinde creatiile: rochii de bal cu 2 dolari bucata.

Pentru a-si extinde business-ul, Crash face investitii, si-a cumparat un soft care aplica automat materialul pe schitele ei. 

Sa nu credeti insa ca este singura careia ii merg treburile in aceasta lume paralela. Intr-un magazin se vand de minune pantofi cu toc foarte inalt, iar in altul haine pentru copii. De departe insa mobila aduce cele mai mari castiguri. Acesta investitor incaseaza si 6.000 de dolari lunar. Desi pare simpla, munca lui virtuala este foarte obositoare.

Asadar, in afara de cunostinte de programare, aveti nevoie de talent grafic, de marketing potrivit, dar si de disponibilitatea de a lucra pana la 10 ore. In prezent, potrivit statisticilor, 60.000 de romani si-au creat conturi in Second Life. Desigur, nu toti fac si bani acolo.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO