Romania, te iubesc: Second Life - viata virtuala

Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 16:23
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri
Second Life

In aceeasi editie a emisiunii Romania, te iubesc!, corespondentul Stirilor Pro Tv, Carmen Avram, introduce telespectatorii in lumea in care orice este permis, indiferent de cat de ciudat sau de indraznet ar fi el.


Second Life, jocul inventat in urma cu 6 ani, numara acum nu mai putin de 16 milioane de oameni care petrec in acest spatiu virtual si 12 ore pe zi. 

Nu este de mirare succesul pe care il are acest joc, avand in vedere ca distanta de la inhibitie la dezinhibitie e doar de un singur click si ca este singurul mediu in care domneste libertatea absoluta. 

Mai mult decit atat, o gospodina din Germania a devenit recent milioanara in dolari cat se poate de reali, dupa ce a facut o serie de tranzactii imobiliare intr-o lume pur virtuala - Second Life

Reversul medaliei este insa unul dureros: divorturile din viata reala, cauzate de aventurile pur virtuale, sunt un fapt. Povestea unor oameni care duc o viata dubla, numai la Romania te iubesc.

Romania, te iubesc: La numai 19 ani a devenit mama adoptiva!

Romania, te iubesc: Bucuresti, orasul fara istorie

Romania, te iubesc: Bucuresti, orasul fara istorie

FULLSCREEN
Romania, te iubesc: Second Life - viata virtuala
  • /

Sursa: Pro TV

poluare

Consecintele periculoase ale poluarii de la Moldova Noua, de care "statul s-a spalat pe maini". Ce amenzi risca Romania din partea CE

Marturiile supravietuitorilor Experimentului Pitesti, despre chinurile si suferintele indurate. "Am incercat sa ma sinucid"

Bogatiile ascunse in Marea Neagra, duminica, la "Romania, te iubesc!"

Proiectul Casei SHARE. Duminica, la Romania, te iubesc, povestea comunitatii care a salvat 6 frati de la inghet

Maicutele care si-au dedicat viata altora. Duminica, la "Romania, te iubesc", 12 calugarite ofera o lectie de viata

Problemele cronice ale unui sistem ineficient. Duminica, la Romania, te iubesc, aflati cum invata elevii din Romania

RTI

Duminica, la "Romania, te iubesc!": Batranii care ii demonstreaza Rovanei Plumb ca singuratatea nu se trateaza cu promisiuni

Programul "Cornul si laptele", un esec in scolile din Romania. Duminica, la Romania, te iubesc, detalii din programul de 100 de milioane de euro pe an

Tinerii care aduc faima Romaniei in capitala bogatilor, Dubai. Povestile lor, duminica, de la 18:00, la "Romania, te iubesc"

Duminica, la "Romania, te iubesc", incursiune in traditiile romanesti si viata la sat, intr-un reportaj semnat de Anca Nastasi

Statul roman isi bate joc de o avere de peste 1 miliard de euro. Povestea Fundatiei Gojdu, duminica, la "Romania, te iubesc"

Locul magic din Romania unde copiii bolnavi invata sa lupte impotriva cancerului. "Aici ma simt ... copil in firea mea, copil sanatos"