Rockerul Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a divortat marti, in urma unui proces care a durat 68 de secunde

Ultima actualizare: 11-04-2014 07:02
Liam Gallagher si Nicole Appleton

Liam Gallagher, fostul solist al trupei Oasis, a divortat de sotia sa, cantareata Nicole Appleton, marti, la un tribunal din Londra, dupa ce rockerul britanic a recunoscut ca a fost infidel.

Nicole Appleton a beneficiat de un divort rapid, decizia fiind pronuntata de judecator dupa doar 68 de secunde de la inceperea audierii.

Cantareata britanica, membra a grupului All Saints, a avut parte de cateva luni dificile dupa ce sotul ei a recunoscut, in iulie 2013, ca este tatal unui copil rezultat in urma unei aventuri pe care a avut-o cu jurnalista americana Liza Ghorbani. Divortul lor a fost decis marti, la Tribunalul Suprem din Londra.

In documentele depuse la tribunal, Nicole Appleton afirma ca Liam Gallagher si-a recunoscut adulterul in fata ei "inainte ca aceasta informatie sa apara in ziarele nationale" si, dupa acea marturisire, viata ei alaturi de celebrul rocker a devenit "intolerabila".

Liam Gallagher, in varsta de 41 de ani, a recunoscut in aceleasi documente oficiale ca si-a inselat sotia si a fost de acord sa ii plateasca lui Nicole, in varsta de 39 de ani, "o pensie alimentara rezonabila", punand astfel capat mariajului lor de sase ani si unei relatii care a inceput cu 14 ani in urma.

Fostul solist al trupei Oasis - care are cu Nicole Appleton un fiu, Gene, in varsta de 12 ani - a recunoscut, totodata, ca a avut o aventura si cu Debbie Gwyther, actualul manager al trupei Beady Eye, cu care locuieste in prezent. Rockerul britanic are alti doi copii - o fiica, Molly, in varsta de 16 ani, rezultata dintr-o scurta relatie cu cantareata Lisa Moorish, si un fiu, Lennon, in varsta de 14 ani, rezultat din timpul primei sale casnicii cu Patsy Kensit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO