MASTERCHEF, sezonul 4. Cine sunt ultimii concurenti care au castigat sorturi si vor merge mai departe in competitie

×
Codul embed a fost copiat

La "MasterChef" s-au impartit ultimele sorturi, iar juratii vor trece de acum la prima proba eliminatorie care va tria talentele culinare si va strange randurile.

22:18 Ozzy promoveaza alimentatia sanatoasa in orasul lui, Mangalia. "In urma cu un an, am pregatit mancare pentru 10.000 de farfurii", a declarat acesta.

Reteta lui insa i-a dezamagit pe chefi, care au declarat ca "vorbeste mult, dar gateste prost".

22:10 Bogdan are 22 de ani si este stundent. "Pentru mine gatitul este o pasiune, o necesitate si vreau sa o aduc la rangul de arta. Ma simt foarte pregatit pentru a castiga acest concurs", a declarat acesta.

Citește și
Juratii de la Master Chef
Elena Udrea a cantat in direct La Maruta si a mancat pentru prima data paine dupa un an. Surpriza juratilor de la MasterChef
Trucul prin care s-a câștigat marele premiu de peste 9 milioane de euro la 6 din 49. Biletul a costat 4.413 lei

Bogdan a pregatit un bulz taranesc, "putin modernizat" de el, cu prosciuto si trufe.

"Parintii mei sunt bucatari si lor le-a placut", a declarat tanarul.

"Ce ai facut tu acolo nu are nicio legatura cu bulzul", a declarat chsf Sorin. "Iti pierzi timpul. Strange tot, nu mai vreau sa vad nimic", a continuat acesta, dand ceva emotii concurentului.

"Sa nu dea dracu cumva sa te duci la parinti sa te dai mare", a declarat chef Catalin.

Si studentul va merge mai departe cu trei de "Da".

"Baiatul asta va ajunge departe", au declarat la final chefii.

21:53 Urmatorul concurent a venit cu un preparat de prepelita, oua de prepelita murate si shoot-uri din oua de prepelita, cu bacon si ceapa.

Si se pare ca efortul nu a fost inutil, asta pentru ca a primit trei de "Da", iar chef Florin chiar i-a cerut permisiunea sa ii foloseasca reteta de oua murate.

21:40 Tatiana a venit din Chisinau la Masterchef pentru a mereu a fost pasionata de gatit. Tanara a pregatit clatite din caimac, cu branza si ghimbir.

Chef Catalin a declarat: "Stii ca mie nu imi plac clatitele, dar ce ai facut tu aici este foarte bun".

"Este extraordinar ce ai gatit. Nu am crezut ca ceva dulce poate fi atat de bun", a venit si lauda de la chef Sorin.

Asa ca Tatiana mai ramane in Bucuresti, pentru a merge mai departe in competitie cu trei de "Da".

21:30 Urmatorul concurent e din Mangalia si a venit la Masterchef in memoria mamei lui, care era o bucatareasca desavarsita, si ca sa promoveze bucataria tatareasca.

Acesta a preparat un bors de miel, suberek si fasole cu tarhon.

"Din experienta iti spun ca ai pus multa carne", a declarat chef Catalin dupa ce a gustat borsul.

Dupa alte doua incercari ratate anii trecuti, concurentul a reusit sa se califice mai departe in acest an, cu trei de "Da".

21:22 Urmatorul concurent se numeste Armand si este de meserie inginer, insa acum lucreaza in domeniul asigurarilor.

Armand a pregatit un muschi de vita, sos de rosii, piure de cartofi dulci cu rozmarin si avocado cu menta.

Chefii au refuzat sa guste din inventia acestuia, spunand ca intentia e buna, insa reteta e complet ratata.

21:10 Ovidiu are 35 de ani si a pregatit tagliatele in doua culori, de casa, cu sos pesto si ton. Acesta este intructor de yachting, insa intotdeauna si-a dorit sa fie bucatar.

Chefii au fost impresionati de preparatul lui Ovidiu si au decis ca ii dea sortul, cu trei de "Da".

"Bravo! Toate panzele sus!", a declarat chef Florin.

21:02 Alice Scarlat a facut Facultatea de Medicina Veterinara. "As renunta fericita la postura de medica ca sa devin bucatar", a declarat Alice.

Tanara a pregatit pentru chefi un desert de care nici ei nu au reusit: Whoopie pie, cu sfecla si crema de menta.

"Nu inteleg de ce ati venit la Masterchef cu asta", a intrebat chef Catalin.

"Tot ce simt e gustul de unt", a declarat si chef Sorin.

Din fericire, singurul care a spus nu a fost chef Sorin, asa ca Alice merge mai departe in competitie.

20:57 Urmatorul concurent i-a luat prins suprindere pe chefi. A venit tocmai din Grecia, cu o reteta invatat de la bunica lui - calamar umplut cu branza feta, dar si un desert - cheescake cu fructe de padure.

"Este clar ca tu stii multe retete din tara ta, intrebarea este daca poti si altceva", a declarat chef Sorin.

"Mie mi-au placut ambele preparate. Calamarul este extraordinar", spus chef Florin.

Si dupa atatea laude, nu e fost pentru nimeni o mirare ca grecul ostru a trecut mai departe, cu trei de "Da".

20:55 Chefii au fost foarte impresionati si de urmatorii concurenti, care s-au prezentat cu ciorba de ciuperci, profiterol sau prajitura cu branza. Toti au trecut mai departe.

20:42 Rulou de muschiulet de porc cu bacon, cartofi, varza si usturoi. Asta e reteta cu care o concurenta i-a uimit pe chefi.

"Arata horror farfuria, doamna", au declarat chefii.

Cei trei nu au vrut sa guste preparatul, iar chef Florin s-a enervat atat de tare incat a aruncat farfuria pe jos.

"Inca nu mi-am revenit dupa ce s-a intamplat acolo. Tocmai eu am dezamagit", a declarat ulterior tanara.

20:35 Felicia Tuca are 44 de ani si detine un restaurant in Italia, insa asta nu a impiedicat-o sa vina la Masterchef sa isi incerce norocul. "Pentru emisiunea asta sunt dispusa sa renunt la orice", a declarat femeia.

Felicia a pregatit o reteta pe baza de vinete si ricotta.

"Decorul de pe farfurie nu e stralucit", a declarat chef Sorin.

"E cam uscata", a completat si chef Catalin Scarlatescu.

Dupa cateva minute de emotii, Felicia a primit doi de "DA", asa ca merge mai departe. "Nu ma tine nimic in Italia", a declarat ea la final.

20:27 Petrescu Marian, de 32 de ani a sperat sa ii castige pe jurati cu o reteta pe baza de peste - tartar de somon cu surimi si icre. Concurentul i-a lasat fara cuvinte pe juranti cand le-a spus ca a asistat la nasterea ambilor copii si, daca vor, le poate arata chiar poze.

"Ce te face sa crezi ca niste peste tocat iti va aduce un sort?" -  a intrebat chef Florin.

"E o reteta mai deosebita", a declarat acesta.

Insa cei trei chefi au fost impresionati de compozitia culinara a lui Marian, asa ca merge mai departe in competitie cu trei de "Da" si un sort meritata din plin.

 “MasterChef” este cea mai fascinanta competitie culinara din intreaga lume, un show plin de culoare, emotie si suspans care a revolutionat cooking-showurile din industria divertismentului. ”MasterChef” reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatori din medii si profesii foarte diferite, cu personalitati diverse, tineri sau varstnici, pentru care insa bucuria de a gati este o reala placere.

Pasionati de arta gatitului, cei care ajung in competitie vor avea la dispozitie scena pentru a arata lumii intregi ca bucuria de a gati din inima poate deveni spectacol, dar si drumul catre schimbarea propriei vieti. Acestia vor face orice pentru a impresiona juriul, pentru a castiga un premiu substantial in bani si, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul “MasterChef” al Romaniei.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
Citește și...
“Sotia ma crede putin dus cu capul”. Povestea judecatorului violent, acum candidat la MasterChef
“Sotia ma crede putin dus cu capul”. Povestea judecatorului violent, acum candidat la MasterChef

Seful Sectiei penale a Judecatoriei din Pitesti risca sa fie exclus din magistratura, din cauza scandalurilor in care a fost implicat: un conflict cu politistii si inca unul cu agentii de paza ai unui magazin. CSM va discuta peste o luna cazul sau.

Elena Udrea a cantat in direct La Maruta si a mancat pentru prima data paine dupa un an. Surpriza juratilor de la MasterChef
Elena Udrea a cantat in direct La Maruta si a mancat pentru prima data paine dupa un an. Surpriza juratilor de la MasterChef

Juratii de la Master Chef i-au oferit un cadou special Elenei Udrea, La Maruta: o portie de fasole in paine. Un nou sezon "Master Chef" incepe marti, la PRO TV.

DOSARUL carnii alterate. Juratii MasterChef ne spun cat timp putem pastra produsele animale in congelator
DOSARUL carnii alterate. Juratii MasterChef ne spun cat timp putem pastra produsele animale in congelator

Despre carne, multi cred ca poate fi tinuta in congelator vreme indelungata, dar se insala. Cei trei chefi de la emsiunea MasterChef, ne spun cum trebuie sa o pastram.

Recomandări
Cum s-a adaptat un liceu de top din București la învățământul modern. Elevii de a 12-a vin la școală doar 3 zile pe săptămână
Cum s-a adaptat un liceu de top din București la învățământul modern. Elevii de a 12-a vin la școală doar 3 zile pe săptămână

Unul din cele mai bune licee din București, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, a simțit că trebuie să se reinventeze. În urmă cu patru ani directoarea a gândit un proiect pilot îndrăzneț, mai apropiat de cerințele actuale ale învățământului.  

TAROM și-a
TAROM și-a "pensionat" o parte din flotă. Soartă grea pentru unele avioane Airbus A318

Avioane Airbus care au aparținut flotei TAROM au ajuns la fier vechi. Două dintre acestea au fost dezasamblate de noul proprietar direct la Otopeni.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”

Scene de infarct joi dimineță pe autostrada A3, între București și Ploiești. 12 mașini s-au izbit că niște popice într-un carambol care a forțat autoritățile să activeze planul roșu de intervenție.