MASTERCHEF, sezonul 4. Cine sunt ultimii concurenti care au castigat sorturi si vor merge mai departe in competitie
La "MasterChef" s-au impartit ultimele sorturi, iar juratii vor trece de acum la prima proba eliminatorie care va tria talentele culinare si va strange randurile.
22:18 Ozzy promoveaza alimentatia sanatoasa in orasul lui, Mangalia. "In urma cu un an, am pregatit mancare pentru 10.000 de farfurii", a declarat acesta.
Reteta lui insa i-a dezamagit pe chefi, care au declarat ca "vorbeste mult, dar gateste prost".
22:10 Bogdan are 22 de ani si este stundent. "Pentru mine gatitul este o pasiune, o necesitate si vreau sa o aduc la rangul de arta. Ma simt foarte pregatit pentru a castiga acest concurs", a declarat acesta.
Bogdan a pregatit un bulz taranesc, "putin modernizat" de el, cu prosciuto si trufe.
"Parintii mei sunt bucatari si lor le-a placut", a declarat tanarul.
"Ce ai facut tu acolo nu are nicio legatura cu bulzul", a declarat chsf Sorin. "Iti pierzi timpul. Strange tot, nu mai vreau sa vad nimic", a continuat acesta, dand ceva emotii concurentului.
"Sa nu dea dracu cumva sa te duci la parinti sa te dai mare", a declarat chef Catalin.
Si studentul va merge mai departe cu trei de "Da".
"Baiatul asta va ajunge departe", au declarat la final chefii.
21:53 Urmatorul concurent a venit cu un preparat de prepelita, oua de prepelita murate si shoot-uri din oua de prepelita, cu bacon si ceapa.
Si se pare ca efortul nu a fost inutil, asta pentru ca a primit trei de "Da", iar chef Florin chiar i-a cerut permisiunea sa ii foloseasca reteta de oua murate.
21:40 Tatiana a venit din Chisinau la Masterchef pentru a mereu a fost pasionata de gatit. Tanara a pregatit clatite din caimac, cu branza si ghimbir.
Chef Catalin a declarat: "Stii ca mie nu imi plac clatitele, dar ce ai facut tu aici este foarte bun".
"Este extraordinar ce ai gatit. Nu am crezut ca ceva dulce poate fi atat de bun", a venit si lauda de la chef Sorin.
Asa ca Tatiana mai ramane in Bucuresti, pentru a merge mai departe in competitie cu trei de "Da".
21:30 Urmatorul concurent e din Mangalia si a venit la Masterchef in memoria mamei lui, care era o bucatareasca desavarsita, si ca sa promoveze bucataria tatareasca.
Acesta a preparat un bors de miel, suberek si fasole cu tarhon.
"Din experienta iti spun ca ai pus multa carne", a declarat chef Catalin dupa ce a gustat borsul.
Dupa alte doua incercari ratate anii trecuti, concurentul a reusit sa se califice mai departe in acest an, cu trei de "Da".
21:22 Urmatorul concurent se numeste Armand si este de meserie inginer, insa acum lucreaza in domeniul asigurarilor.
Armand a pregatit un muschi de vita, sos de rosii, piure de cartofi dulci cu rozmarin si avocado cu menta.
Chefii au refuzat sa guste din inventia acestuia, spunand ca intentia e buna, insa reteta e complet ratata.
21:10 Ovidiu are 35 de ani si a pregatit tagliatele in doua culori, de casa, cu sos pesto si ton. Acesta este intructor de yachting, insa intotdeauna si-a dorit sa fie bucatar.
Chefii au fost impresionati de preparatul lui Ovidiu si au decis ca ii dea sortul, cu trei de "Da".
"Bravo! Toate panzele sus!", a declarat chef Florin.
21:02 Alice Scarlat a facut Facultatea de Medicina Veterinara. "As renunta fericita la postura de medica ca sa devin bucatar", a declarat Alice.
Tanara a pregatit pentru chefi un desert de care nici ei nu au reusit: Whoopie pie, cu sfecla si crema de menta.
"Nu inteleg de ce ati venit la Masterchef cu asta", a intrebat chef Catalin.
"Tot ce simt e gustul de unt", a declarat si chef Sorin.
Din fericire, singurul care a spus nu a fost chef Sorin, asa ca Alice merge mai departe in competitie.
20:57 Urmatorul concurent i-a luat prins suprindere pe chefi. A venit tocmai din Grecia, cu o reteta invatat de la bunica lui - calamar umplut cu branza feta, dar si un desert - cheescake cu fructe de padure.
"Este clar ca tu stii multe retete din tara ta, intrebarea este daca poti si altceva", a declarat chef Sorin.
"Mie mi-au placut ambele preparate. Calamarul este extraordinar", spus chef Florin.
Si dupa atatea laude, nu e fost pentru nimeni o mirare ca grecul ostru a trecut mai departe, cu trei de "Da".
20:55 Chefii au fost foarte impresionati si de urmatorii concurenti, care s-au prezentat cu ciorba de ciuperci, profiterol sau prajitura cu branza. Toti au trecut mai departe.
20:42 Rulou de muschiulet de porc cu bacon, cartofi, varza si usturoi. Asta e reteta cu care o concurenta i-a uimit pe chefi.
"Arata horror farfuria, doamna", au declarat chefii.
Cei trei nu au vrut sa guste preparatul, iar chef Florin s-a enervat atat de tare incat a aruncat farfuria pe jos.
"Inca nu mi-am revenit dupa ce s-a intamplat acolo. Tocmai eu am dezamagit", a declarat ulterior tanara.
20:35 Felicia Tuca are 44 de ani si detine un restaurant in Italia, insa asta nu a impiedicat-o sa vina la Masterchef sa isi incerce norocul. "Pentru emisiunea asta sunt dispusa sa renunt la orice", a declarat femeia.
Felicia a pregatit o reteta pe baza de vinete si ricotta.
"Decorul de pe farfurie nu e stralucit", a declarat chef Sorin.
"E cam uscata", a completat si chef Catalin Scarlatescu.
Dupa cateva minute de emotii, Felicia a primit doi de "DA", asa ca merge mai departe. "Nu ma tine nimic in Italia", a declarat ea la final.
20:27 Petrescu Marian, de 32 de ani a sperat sa ii castige pe jurati cu o reteta pe baza de peste - tartar de somon cu surimi si icre. Concurentul i-a lasat fara cuvinte pe juranti cand le-a spus ca a asistat la nasterea ambilor copii si, daca vor, le poate arata chiar poze.
"Ce te face sa crezi ca niste peste tocat iti va aduce un sort?" - a intrebat chef Florin.
"E o reteta mai deosebita", a declarat acesta.
Insa cei trei chefi au fost impresionati de compozitia culinara a lui Marian, asa ca merge mai departe in competitie cu trei de "Da" si un sort meritata din plin.
“MasterChef” este cea mai fascinanta competitie culinara din intreaga lume, un show plin de culoare, emotie si suspans care a revolutionat cooking-showurile din industria divertismentului. ”MasterChef” reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatori din medii si profesii foarte diferite, cu personalitati diverse, tineri sau varstnici, pentru care insa bucuria de a gati este o reala placere.
Pasionati de arta gatitului, cei care ajung in competitie vor avea la dispozitie scena pentru a arata lumii intregi ca bucuria de a gati din inima poate deveni spectacol, dar si drumul catre schimbarea propriei vieti. Acestia vor face orice pentru a impresiona juriul, pentru a castiga un premiu substantial in bani si, nu in ultimul rand, pentru a deveni primul “MasterChef” al Romaniei.
Sursa: Pro TV
Etichete: masterchef, Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea,
Dată publicare:
08-04-2014 17:21