Regizorul controversatului episod Game of Thrones are o explicație pentru scenele întunecate


Ultimul update: Marti 30 Aprilie 2019 16:43
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2019 16:35
Categorie: Stiri Mondene
Game of Thrones, The Long Night

Regizorul episodulului 3 al serialului ”Game of Thrones”, Fabian Wagner, a răspuns criticilor fanilor care s-au plâns că ”The long night” a fost prea întunecat și a fost dificil de vizionat din acest motiv.

Potrivit Daily Mail, regizorul a insistat asupra faptului că acest episod nu a fost prea întunecat și că de vină ar fi fost serviciul de streaming.

Am încercat să oferit privitorilor și fanilor un episod cool. Și știu că nu a fost întunecat, pentru că eu l-am filmat.” - a spus el pentru TMZ.

Cu toate acestea, regizorul a recunoscut faptul că a intenționat ca episodul 3 al sezonului 8 din Game of Thrones să fie mai întunecat decât în mod obișnuit, ca să se asigure că atmosfera este ”claustrofobă și confuză”.

”Întotdeauna, Game of Thrones a fost foarte întunecat și cu un show cinematic.” - a mai spus el.

În schimb, el a susținut că toate acele culori întunecate de pe ecranul televizorului ar fi rezultatul unei compresii a semnalului difuzat de HBO, fapt care adus la o calitate mai slabă din punct de vedere vizual.

De asemenea, regizorul a mai spus că este posibil ca fanii să fi întâmpinat probleme și din cauza semnalului slab al serviciilor de streaming HBO.

Foarte mulți fani ai serialului Game of Thrones s-au plâns pe rețelele de socializare de calitatea vizuală a episodului 3 din sezonul 8, acuzând faptul că scenele au fost prea întunecate, astfel că multe scene nu au putut fi vizionate în mod corespunzător.

De altfel, acest episod din ultimul sezon din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a devenit cel mai comentat al serialului pe Twitter, cu 7,8 milioane de mesaje, un record absolut, potrivit News.ro, care citează BFM TV.

"Game of Thrones" se va încheia pe 19 mai.

Numărul total al episoadelor serialului este de 73, inclusiv cele din ultimul sezon. Ele au fost conduse de 19 regizori. Dintre cele mai importante 330 de personaje din primele şapte sezoane, 186 au murit.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO