Tudor Chirilă, emoționat după melodia cântată de fiica lui Adrian Minune la Vocea României

21-09-2019 09:38

Tudor Chirilă a avut o reacție emoționantă după melodia interpretată la ”Vocea României”, de Adriana Simionescu, fiica mai mică a lui Adrian Minune, în vârstă de doar 16 ani.

Adriana Simionescu a ajuns în echipa lui Horia Brenciu după ce a cântat piesa lui Emeli Sande, ”My Kind of Love”.

”Eu aș vrea să-ți mulțumesc pentru faptul că tu consideri Vocea României locul în care, este fără discuții, faptul că ascensiunea unui concurent nu ține decât de evoluția lui și în niciun caz de jocuri de culise și așa mai departe.

Întotdeauna lumea de acasă crede că noi suntem niște păpuși în niște scaune, care am putea să acceptăm diverse manevre de culise vizavi de ascensiunea unuia sau altuia dintre concurenți.

Și mă bucur că vine un tânăr ca tine care spune am venit la Vocea României ca să scap de povara tuturor comentariilor care vin să spună despre mine că nu sunt produsul muncii mele, ci produsul relațiilor tatălui meu.

Știu ce înseamnă să duci povara unui nume, te admir pentru dorința ta de a demonstra lucrul ăsta și îmi pare foarte bine că Horia s-a întors și vă doresc mult succes împreună. Bravo!” - a spus Tudor Chirilă.

Adriana spune că a venit la Vocea României pentru a demonstra că este mult mai mult decât ”fata lui tata”.

”Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară”, își începe povestea tânăra de 16 ani.

”Încă de la grădiniță a fost marginalizată, de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă. Nu aș dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care muncește el nu mi se potrivește, nu mi se pare safe pentru o fată”, spune Adriana.

La ora actuală, ea este elevă la Dinu Lipatti, după ce și-a convins tatăl să o lasa să studieze muzica.

Adriana studiază canto-jazz și își dorește să își faca o carieră internațională, prin propriile puteri. Acesta a fost și motivul pentru care a venit la Vocea României. Aici ea este ”un număr”, nu știe nimeni cine este tatăl ei, că este țigancă sau că studiază muzica din copilărie.

Aș vrea să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult - ca Beyonce. Știu că o să fie foarte multe păreri, unele bune, altele mai puțin bune, dar sunt ale lor. De unele țin cont, de altele - nu. E bine pentru mine că antrenorii nu știu cine sunt eu, pentru că vreau să dovedesc lumii întregi că eu sunt Adriana Simionescu, nu Adriana, fata lui Adrian Minune.” - mai spune tânăra.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO