Razboi intre Sylvester Stallone si studiourile Warner Brothers. Suma care i s-ar cuveni actorului pentru un film din 1993

13-04-2017 13:06


Sylvester Stallone se razboieste cu studiourile Warner Brothers. Actorul ii acuza pe mai marii casei de productie ca nu i-au platit toti banii cuveniti din incasarile unui film din 1993, Demolition Man.

Stallone spune ca, initial, casa de productie a declarat in mod fals ca filmul a avut pierderi de 66 de milioane de dolari, tocmai ca sa nu ii plateasca partea cuvenita din profit. Dupa ce actorul a contestat aceste afirmatii a primit un cec de aproape trei milioane de dolari, doar o parte din profiturile care i se cuveneau. Insa Sylvester Stallone spune ca ar trebui sa primeasca mai multi bani.

In contractul sau era prevazut ca daca pelicula aduce incasari de 125 de milioane de dolari, Stallone va primi 15% din aceasta suma. Potrivit declaratiei sale, suma aceasta a fost atinsa sau chiar depasita, asa ca actorul cere sa fie recompensat pe masura. Casa de productie Warner Brothers nu a comentat deocamdata situatia.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO