Ravi revine pe scena muzicală cu o piesă folk, ”Departe de tine”, de pe viitorul album

Dată publicare: 01-03-2021 13:38
Dată actualizare: 01-03-2021 13:57


Ravi

Răzvan Stochița, cunoscut sub numele de scenă Ravi, revine pe scena muzicală cu o piesă folk, ”Departe de tine”, o melodie care anunță apariția unui album discografic.

 

 

“Departe de tine” este prima piesă de pe albumul “În străin”, la care lucrează încă de anul trecut și care va fi finalizat în toamna acestui an.

”Mi-am dorit să revin pe scenă muzicală care îmi este foarte dragă și de care cu greu am stat departe atâta timp cu un proiect special, diferit de ceea ce se așteaptă un ascultător și un fan al muzicii folk clasice. Sper să reușesc să surprind plăcut și să va pot introduce pe toți încetul cu încetul în noul meu univers muzical. Am ales genul folk în tinerețe și i-am rămas fidel de-a lungul timpului, dându-i noi valențe prin compozițiile mele,” spune Ravi, potrivit unui comunicat de presă.

Producătorul piesei este Florin Barbu, cunoscut publicului rock pentru colaborările cu formații precum Cargo, Implant pentru Refuz, Weinberger, Timpuri Noi, Proconsul sau Partizan, piesa fiind înregistrată în studioul sau din Sibiu.

Art work-ul este conceput și realizat de celebrul artist timișorean Ovidiu Hrin.

La înregistrările piesei „Departe de ține” au colaborat: 
Florin Barbu (upright bass, clape, acordeon), Marcel Moldovan (tobe, percuție, clape), Cristian Lupașcu (chitară), Angus James Fraser (chitară ) și Cristina Igrisan (backing vocals).

Mai multe detalii despre Ravi puteți găsi pe paginile sale de Facebook și Instagram.

Cine este Ravi

 

La 14 ani a început să scrie poezii, iar la 16 ani, în timpul unei călătorii la munte, a descoperit folkul.

De aici și până la a împrumuta o chitară, a se închide în casă 2 săptămâni și a învață să cânte prima melodie .. a fost doar un pas. În 1997, Adrian Păunescu îl aude pe stradă cântând melodia “Două Fântâni”, rămâne impresionat de vocea lui puternică și aparte și îl invită la cenaclul “Totuși, Iubirea”, ca debutant.

Urmează două albume, lansarea trupei Hazard și un succes binemeritat, curmat din păcate de câteva problemele medicale care îl forțează să renunțe temporar la cariera în muzică.

 

 

 

 

Sursa: Pro TV

Tags: muzica, videoclip, folk,