PRO TV a fost lider absolut de audienta cu show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Ce aventuri ii asteapta pe concurenti

Ultima actualizare: 20-02-2015 07:10

Cel mai asteptat reality-show din Romania, ”Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, a debutat in forta. 10 artisti si oameni de televiziune incep deja sa descopere cat de dificiala poate sa fie viata in Africa, printre insecte, reptile si rozatoare.

Aventurile lor, au fost urmarite cu sufletul la gura de telespectatori, iar PRO TV a fost lider absolut de audienta. Urmeaza inca trei saptamani, pline de provocari. Iar dumneavoastra sunteti singurii care pot decide cine va fi regele sau regina junglei.

Mai in gluma, mai in serios, pentru concurenti a inceput cosmarul. Timp de 21 de zile vor trebui sa se descurce cu strictul necesar, sa doarma cu randul si sa lupte pentru a castiga stelele care le pot aduce portii in plus de mancare. Colegii de aventura au fost impartiti in doua grupuri, care au trecut prin experiente extreme pentru a ajunge in tabara.

A urmat o saritura in gol, provocare acceptata doar de Gina Pistol si Luminita Nicolescu.

La proba zilnica Dorian a fost cel nevoit sa faca rost de mancare. Chiar daca s-a straduit, a castigat doar de patru portii din 10.

Peste 3,3 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe concurenti, in minutul de aur, 20:56, "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" a fost lider absolut de audienta.

la nivelul publicului comercial, PRO TV a obtinut un rating de 3 ori mai mare fata de urmatorul post clasat.

In fiecare zi, telespectatorii pot vota prin SMS sau apel la 1264 cine participa la provocarea junglei si cine pleaca acasa. Ei au decis ca tot Dorian sa treaca si marti prin Provocarea junglei. In proba numita Dezastru la sol, el se va intalni din nou cu sobolani si serpi si va fi nevoit sa reziste unor mirosuri ingrozitoare.

Tot marti, concurentii vor avea sansa sa manance si altceva decat fasole si orez. Pentru asta vor trebui insa, sa treaca cu brio si de proba "comoara din jungla".

Aventura continua azi, de la 20:30, la Pro TV. Iar in fiecare zi, intre orele 14.00 si 16.00, puteti urmari in exclusivitate imagini live din jungla, pe www.voyo.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO