Prințul Harry, victima unor farsori. Ce dezvăluiri inedite a făcut în timpul unei convorbiri telefonice

Dată publicare: 14-03-2020 11:05
Dată actualizare: 14-03-2020 11:15


printul harry

Prințul Harry a căzut pradă unei farse la telefon, pusă la cale de doi ruși, celebri pe YouTube pentru păcălelile făcute diverselor vedete.

Potrivit presei locale, farsorii au vorbit cu prințul Harry, în timp ce el se afla în locuința sa din Canada, dându-se drept Greta Thunberg, activista de mediu, cât și tatăl acesteia, transmite The Sun.

Mai mult decât atât, prințul ar fi făcut dezvăluiri despre viața profesională și personală și l-ar fi criticat și pe președintele american Donald Trump.

El a mai povestit și că el, împreună cu soția sa, au ales să se retragă pentru a-și proteja fiul și viața de familie, dar a dezvăluit că a fost o decizie foarte grea.

„Nu a fost cea mai ușoară decizie, dar a fost cea mai bună pentru noi și pentru fiul nostru. Cred că mulți oameni din lume se pot regăsi în noi și în decizia de a ne proteja familia”, ar mai fi spus el.

În ceea ce privește subiectul Trump, președintele a fost criticat dur de ducele de Sussex.

„Cred că simplul fapt că Donald Trump încurajează atât de mult industria cărbunelui în America dovedește că are mâinile pătate de sânge (...) Din păcate, lumea este condusă de oameni bolnavi, deci îi rămâne tinerei generații și celor ca tine să facă diferența. Cred că elementul de șoc îi va trezi pe oameni”, ar mai fi spus Harry, prin intermediul convorbirii telefonice.

Tot în timpul apelului, cei doi ruși, care s-au dat drept Greta, i-ar fi spus lui Harry că face parte din familia regală suedeză extinsă.

„Asta înseamnă că suntem rude?”, a întrebat prințul.

„Da, este adevărat. Dacă mă vor ajuta să lupt împotriva schimbărilor climatice, cred că ar fi benefic să aranjăm o căsătorie. Cred că acet lucru mă va ajuta”, ar fi spus „Greta”.

Ea a continuat prin a-i spune lui Harry să o ajute să se căsătorească fie cu prințul George, fie cu un alt membru al familiei regale britanice. În urma acestei propuneri, Harry i-ar fi răspuns râzând că o poate ajuta.

Farsorii ruși, Alexei Stolyarov și Vladimir Kuznetsov, cunoscuți pe YouTube pentru farsele lor, au reușit să păcălească celebrități precum Elton John, Joaquin Phoenix, Bernie Sanders și chiar pe președintele turc Erdogan.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO