Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson au fost diagnosticaţi cu coronavirus

Dată publicare: 12-03-2020 07:15
Dată actualizare: 12-03-2020 23:23


Soţii Tom Hanks şi Rita Wilson au contractat Covid-19 în Statele Unite, potrivit oficialilor australieni, care au făcut apel către toţi care au intrat în contact cu actorii să se plaseze în izolare şi carantină.

Tom Hanks şi Rita Wilson se află într-un spital din Queensland, au spus autorităţile sanitare. Cei doi au fost infectaţi în SUA sau în tranzitul spre Australia. 

Hanks şi Wilson, amândoi în vârstă de 63 de ani, au mers la medic după ce au prezentat simptome de răceală.

Ei se află în Australia de cel puţin o săptămână. Hanks lucrează cu Baz Luhrmann la un film despre viaţa lui Elvis Presley, iar Wilson a susţinut două concerte în Brisbane şi Sydney, pentru a-şi promova albumul „Halway to Home”,potrivit News.ro. 

„Ne-am simţit puţin obosiţi, ca şi când am fi fost răciţi, şi am avut ceva dureri. Rita a avut frisoane şi uşoară febră. Pentru a face lucrurile corect, aşa cum trebuie astăzi, în lume, am fost testaţi pentru coronavirus şi depistaţi pozitiv”.

Actorul a spus că va face publice detalii ale stării lor de sănătate. „Noi, familia Hanks, vom fi testaţi, ţinuţi sub observaţie şi izolaţi a Warner Bros a transmis: „Sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre sunt întotdeauna prioritare şi luăm măsuri de precauţie pentru a proteja pe oricine lucrează în producţiile noastre în lume”.

Queensland a raportat joi şapte noi cazuri dintr-un total de peste 130 din Australia.

Acum, actorii vor petrece 14 zile în izolare. Potrivit fiilor lor Chet şi Colin, Hanks şi Wilson sunt bine.

Producţia pentru filmul lui Luhrmann a fost, temporar, suspendată. Filmul este programat să fie lansat în octombrie 2021.

Annastacia Palaszczuk, prim-ministrul statului Queensland, a spus joi că „toţi cei care au venit în contact cu Tom Hanks şi Rita Wilson trebuie să se plaseze în izolare şi carantină”.