Prezentator TV, blocat in WC! Vezi VIDEO cu farsa!

Ultima actualizare: 12-06-2012 16:13

Jeremy Clarkson, prezentatorul emisiunii "Top Gear", face senzatie pe internet, fara voia lui! Vedeta britanica a fost victima unei farse, pusa la cale de cativa glumeti, in Spania.


Clarkson se afla in Mallorca, la Raliul Masinilor Clasice, unde filma pentru una din editiile viitoare ale emisiunii sale. Nevoile fiziologice si-au spus insa cuvantul, iar prezentatorul TV a facut neinspirata alegere de a intra intr-o toaleta ecologica. Neinspirata pentru ca un grup de tineri s-a gandit sa se amuze blocand usa cabinei, cu ajutorul catorva cauciucuri auto si, evident, sa imortalizeze momentul.

Vedeta in varsta de 48 de ani a reusit sa iasa destul de repede din "capcana", insa dupa expresia de pe chipul sau, parea ca nu a prea gustat gluma.

Jeremy Clarkson a mai fost in centrul atentiei dupa ce l-a descris drept "idiot scotian chior", pe premierul britanic Gordon Brown. Ulterior, si-a cerut partial scuze pentru aceasta sintagma. Mai exact, i-a asigurat pe scotieni ca nu are nimic impotriva lor si si-a exprimat regretul fata de persoanele cu dizabilitati, care s-ar fi putut simti jignite. "Insa pentru cuvantul 'idiot' n-o sa-mi cer niciodata scuze", a declarat Clarkson.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO