Tibi, rockerul de la "Vocea Romaniei" care a castigat publicul cu dezinvoltura sa. Ce spune despre antrenorul Chirila

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59

Mai este foarte putin pana cand vom afla cine are ''Vocea Romaniei'', iar antrenorii si concurentii ajunsi in finala sunt extrem de emotionati.

Tiberiu Albu, rockerul care a reusit sa impresioneze publicul cu dezinvoltura sa, a decis ca a venit timpul sa-l sustina si el pe Tudor Chirila. Asa ca a mers la teatru, ca sa il vada pe profesorul sau in rolul principal.

Nu mai este un secret ca Tudor Chirila le-a dezvaluit concurentilor din trucurile sale actoricesti, ca sa fie cat mai credibili pe scena. De aceasta data insa, Tiberiu Albu a vrut mai mult si a mers direct la sursa ca sa "fure" meserie de la antrenorul sau: "Nu am avut ocazia sa fac parte din public niciodata, nu la o piesa de nivelul asta. Nu ma asteptam sincer sa vad schimbarea asta in Tudor. Cred ca experienta asta o sa ma ajute si muzical".

A mers si in culise, alaturi de Tudor, unde a cunoscut si alti actori, care i-au spus ca il sustin. A fost un bun prilej pentru a-si alege piesele pe care le va canta in finala.

Tiberiu Albu are 22 de ani, este student la Facultatea de Sport si este singurul rocker din concurs care a ajuns in finala. A reusit sa impresioneze publicul de fiecare data, chiar daca nu a luat nicio lectie de canto pana acum: "Nu ma asteptam sa ma voteze publicul. Sunt surprins si o sa va arat totul. Am mult mai multe de aratat".

Tiberiu a fost si cel care a reusit sa smulga atat de multe aplauze incat antrenorii n-au mai simtit nevoia sa faca niciun comentariu.

Tibi va canta in finala alaturi de un invitat surpriza. Va avea trei momente speciale, iar publicul il va putea vota dupa Start Vot,
printr-un SMS la 1276.

Vineri, pe scena de la "Vocea Romaniei" va urca si David Bisbal, vestitul cantaret spaniol.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO