MASTERCHEF, SEZONUL 5. De ce cutia misterelor mirosea ingrozitor iar concurentii au fost legati cu catuse la maini

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59
Masterchef legati la maini cu catuse

Au mai ramas doar 7 concurenti in lupta pentru premiul de la Masterchef! Un nou test sub presiune le-a pus probleme concurentilor

In cea de-a doua proba, candidatii au lucrat in echipe de cate 2, legati cu catuse la maini. Siserman a parasit aseara competitia dupa ce juratii au decis ca Odette merita sa mearga mai departe.

Ce-i cu acest miros oribil? De unde miroase asa? Asta si-au spus concurentii cand s-au apropiat de cutia misterelor. Au avut de gatit un preparat Masterchef din resturi...pe care alta data le-ar fi aruncat. Niciodata n-a mirosit asa rau cutia misterelor.

Cei trei jurati l-au desmnat castigator pe Lambrino, care a primit un avantaj pretios. La proba urmatoare, el nu va gati. Dar bucuria nu a durat mult, pentru ca sefii s-au razgandit.

Lambrino a tras lozul cel mare castigand proba. Dar avantajele nu s-au terminat aici. Lambrino a fost nevoit sa aleaga o farfurie din bucataria asiatica, preparata de chef Silviu Nedelea, expert in mancare asiatica. Si pentru ca beneficiaza de imunitate, a ales-o pe cea mai grea: proba pe perechi. Lambrino va alege care sunt perechile. Mai mult, cine va fi in echipa cu el benficiaza de aceeasi imunitate.

Asa ca a ales-o pe Patricia, spuparandu-i pe ceilalti concurenti. "Pai normal ca o luase pe Patricia...Patricia e tuta, era urmatoarea care parasea concursul daca nu o alegea Lambrino..ea asa a vut noroc de cand a inceput competitia"

Si pentru ca a fost seara misterelor, sefii mai au o surpriza: catusele. Concurentii au fost pusi sa gateasca legati cu catuse. Iar echipa formata din Odette si Siserman a ajuns la testul sub presiune.

Dupa 90 de minute de gatit, totul a ramas in mainile sefilor. Siserman a fost nevoit sa lase sortul si a iesit din competitie.

In schimb, pentru Odette, calatoria continua. Marti seara, concurentii Masterchef se indreapta spre fierbinti. Las Fierbinti! Aspirantii la marele premiu de 50 de mii de euro vor trebui sa gateasca pentru actorii din serial.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO