Peste 40 de nume noi confirmate la Untold Festival. Solutii alternative pentru cei care nu au mai gasit cazare

Ultima actualizare: 20-04-2016 00:38

Apar nume noi care vor urca vara aceasta pe scena de la Untold. W&W Nevro, John Digweed sau Borgore sunt cativa dintre cei care vor oferi o experienta de neuitat fanilor.

Pentru cei care nu si-au gasit inca un loc de cazare, organizatorii vin cu variante pentru ca un numar si mai mare de fani sa se bucure de experienta Untold.

Peste 40 de noi artisti au completat lista celor care vor crea o atmosfera magica la Untold, cel mai bun festival din Europa.

Nevro, o trupa de muzica electronica formata din doua surori gemene din Australia vor veni pentru prima oara la noi in tara. DJ-ul olandez Fedde le Grande a facut anul trecut un show inedit la Untold. A vrut sa impartaseaca cu fanii din toata lumea momentele traite la Cluj.

Fedde le Grande: "Suntem in Romania si suntem pe drum spre Festivalul Untold, abia astept festivalul, o sa fie minunat daca nu esti anul acesta la Untold neaparat trebuie sa ajungi la editia de anul viitor. Ne vom vedea si atunci"

Adrian Chereji, Director de marketing si comunicare Untold: "Asa cum am promis pe scenele Untold se vor regasi toate genurile muzicale posibile asa ca indiferent de muzica pe care o preferi o vei regasi pe una dintre cele 10 scene din Festival."

Pentru ca locurile de cazare in hoteluri si pensiuni s-au epuizat, cei care vor veni la vara la festival mai au la dispozitie cateva variante. Ei vor putea opta pentru corturi sau casute de lux in campinguri sau camere in caminele studentesti.

Campingurile vor fi dotate cu corturi, toalete, dusuri, servicii de paza, zone de relaxare, marketuri si puncte de incarcare a telefoanelor mobile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO